Okuyan abilerim ablalarim yazarsanız sevinirim ☺️ durumum su kısaca , 2023 Eylül'de üniversiteye başlayacağım yani haxiranda daha yks gireceğim ve 4 yıllık istediğim İngilizce öğretmenliği bölümü ailemden ayda max 1000₺ m gelir + burs belki o yüzden 2. ögretim yazsam diye düşünüyorum kafam çok karışık 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Haftada kaç gün ders varsa saatlerini ayarlayıp patron ile konuşup uyku çalışma ve okul saatleri arası bir ajanda yapcan
Tum yorumları okuyup bana fikir verirseniz sevinirim abi yaşım 21 😔
Part time iş bulman lazım yani yevmiye usulü daha sağlıklı ve tasarruf ile biz böyle yaptık bitirdik
Ne okudun? Mesela benim yazdığım gibi nasıl yaptın saatli örnek yazar mısın merak ettim ☺️
Benim derslerim akşam saatleriydi ben gündüz çalışırdım 8 saat haftada bir gün izin ben önceden birikimde yapmıştım o parayı da kullandım öyle yani
Ben maddi destek olmuştum bazı kişilere
Ne karşılığinda? Bana maddi destek olacak kimsem yokki
Karşılıksız yani
Yani yollayabilirim isterseniz… maddi destek olabileceğim bir kişi arıyorum ben
Tm sevgilimin hesabını veriyim ona at?
Zor olur
Niye? Mesela şöyle düşün , akşam 18.00 ders başlasa 23.00 bitse ,00.00 yurtta olurum uyurum 06.00 uyanma 08.00 e kadar ders çalışma , 09.00-16.00 işte çalışma?
O iş öyle yazdigin kadar kolay olmuyor. Denemedi bedava
7 saat is 5500₺ işte 💃😘 birde okul CMT Pzr. Tatil iş yeri de 1 gün izin verecek 💃
Sen o yorgunlukla derse odaklanacağını mı sanıyorsun. Dedim ya denemesi bedava
Abi sen anlamıyor musun beni mecburum , şu an da yks hazirlanmaya çalışıyorum mesela yine aynı şekilde aileden Max 2000₺ geliyor , ayrıyız ve kalacak yer yeme içme kitap ped parası ilaç bakım giyinme vs aklına gelen herşeyi kısaca ben karşılıyorum o yüzden alışkınım ben zorluklara yeterki istediği. Bölüm okuyuyum içimde kalmasın 😔
Oku tabiki. Ama part time iş bulmaya çalış. Ben 2. Öğretim okudum. Programda 6,7,8 yazsa da derslikler boş olduğunda genelde dersler erkene çekiliyor. Ya da aniden ders saatleri değişebiliyor. Yani ful zamanlı bi işi okula uydurman çok zor. Zaten o işten geldiğinde ayaklarının ağrısından derse bile odaklamaz oturduğun sandalyede kitaba bakarak sayıklarsın
Part time de çalıştığım para neyime yetecek , üniversiteye baslayinca ailem Max 1000₺ verir , şu an evimiz ayrı diye 2000₺ veriyor kendisi yeni eşiyle baş başa yaşamak için 😡kiram 2000₺ diye😔
Hangi şehirde yaşıyorsun ki pahalı mi kira
Calisamazsin
Niye? Mesela şöyle düşün , akşam 18.00 ders başlasa 23.00 bitse ,00.00 yurtta olurum uyurum 06.00 uyanma 08.00 e kadar ders çalışma , 09.00-16.00 işte çalışma?
Yalnız bu dediğin part time oluyor. Full dediğin 12 saat çalışması var.
7 saat is 5500₺ işte 💃😘 birde okul CMT Pzr. Tatil iş yeri de 1 gün izin verecek 💃 12 saat olmayan işler var 8 10 saatlik TM bana 4500₺ verir 😘💃
Hayaller güzel. Neyse
Abi sen anlamıyor musun beni mecburum , şu an da yks hazirlanmaya çalışıyorum mesela yine aynı şekilde aileden Max 2000₺ geliyor , ayrıyız ve kalacak yer yeme içme kitap ped parası ilaç bakım giyinme vs aklına gelen herşeyi kısaca ben karşılıyorum o yüzden alışkınım ben zorluklara yeterki istediği. Bölüm okuyuyum içimde kalmasın 😔?
Tamam bir şey demedim. Gönlünce olsun her şey