😂😂😂 yok hayır benim zaten kocaman iki tane evim var çok şükür de ama şimdilik tapuları bende değil 😅 ne bileyim yıllarca onu ödeyeceksin her ay çok zahmetli ve saçma geliyor bana ya bilmiyorum neden
Ben olsam TOKİ'den ev alacağıma gider Kredi çekerim çıkıyorsa adam gibi beğendiğim evi alır bankaya kredi öderim sonuçta ikisi de cebinden çıkıyor en azından birinin içinde oturacağım diye bekleyeceksin biri direkt anahtar teslim girip oturacaksın evin hemen elinde olacak
Mesela şu an 2+1 çıktığını varsaysak 2500₺ ödemesi ya her ay , verdiğim akrabam her ay 2500₺ kira verir bana hem o ucuza oturmuş olur hemde ben evin taksitlerini ödemiş olurum olmaz mı öyle 🤔
Yani kira kontrat vs siz güvenecegim bı yakın oturtmam lazım eve 🤔ben öyle anladım resmi olarak 20 yıl sonra satılıyor kiraya veriliyor diye biliyorum 🤔
Aşkım bende bilmiyorum ailem gir bize çıkmazsa sana çıkanı biz öderiz dediler ama hem onlara hem bana cikarsa benimkini odemezler 😐bende mecbur hem çalışıp ev ödeyip hem okula devam 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ev için TOKİ'ye başvurmak bu hayatta gördüğüm ve duyduğum en büyük saçmalık bence
Niye? Ev sana çıksın diye mi 😂😂
😂😂😂 yok hayır benim zaten kocaman iki tane evim var çok şükür de ama şimdilik tapuları bende değil 😅 ne bileyim yıllarca onu ödeyeceksin her ay çok zahmetli ve saçma geliyor bana ya bilmiyorum neden
Canım benim bak şimdi şu an 5500₺ maaş alıyorsun ve 2500₺ kira ödüyorsun düşün böyle ve 2 yıl sonra o ev teslim sana neresi kötü?
Ödeme 20 yıl sürüyor
Tokiden bir kere aldik 100 bin borcu vardi 100bini taksitli ödedik o 100 bin gitti hala evin 48 bin borcu var anasini satiyim surekli zam geliyor
İnşallah o ev sana teslimdir yani 😅
Al işte bak gördün mü 😅😅
20 yila ne sular akar o borcu toplu bitiremezsen o evi torunlarin bile öder 🤣
Ben olsam TOKİ'den ev alacağıma gider Kredi çekerim çıkıyorsa adam gibi beğendiğim evi alır bankaya kredi öderim sonuçta ikisi de cebinden çıkıyor en azından birinin içinde oturacağım diye bekleyeceksin biri direkt anahtar teslim girip oturacaksın evin hemen elinde olacak
Aynen hem tokide tapu olmadan kiraya da veremiyosun en azindan senin sekilden alirsan kiraci oturtursun evin borcunu öder yani
Ayynen öyle her türlü ödenir bi şekilde
Aynen oyle Şu an o mantikli
2 yıl sonra teslim edecekler evi? akrabama veririm kirayı ödeer 🤔
Sen bilirsin
Mesela şu an 2+1 çıktığını varsaysak 2500₺ ödemesi ya her ay , verdiğim akrabam her ay 2500₺ kira verir bana hem o ucuza oturmuş olur hemde ben evin taksitlerini ödemiş olurum olmaz mı öyle 🤔
Yani kira kontrat vs siz güvenecegim bı yakın oturtmam lazım eve 🤔ben öyle anladım resmi olarak 20 yıl sonra satılıyor kiraya veriliyor diye biliyorum 🤔
gün içinde mesaj geliyor atm den ödeme yapıyorsun bana saat 6 dan sonra gelmişti
500t 2+1 için 2000t ise daha büyük MT kare için
Anlamadım desem? 2+1 3+1 şu an secilmiyor ki? Sen nasıl seçtin ne kadar yatirdiniz?
500 tl yatırdım
gelmiştir sms olarak geliyor sana özel bir halk bankasından hesap açılıyor o ibana yatırıyıosun
Dün geldi mesaj öğlen de , ailem göndereceğiz 500₺ yi dedi ulaşamıyorum 😔bugün akşama kadar ödemeyi yapabilirim değil mi?
yaparsın atmlerden yatır
gün içerisinde gelir bekle sadece
2 saat falan oldu? Bugün e devlet başvuru son gün ya korktum
son başvuru 31 ekim o zaman kadar başvuru yaparsın öğleden sonra gelir mesaj
Hepsi yazmış bankaya git bugün. Bugün bekleyim gelmezse yarın mı gidiyim? 28 Ekim ya yarın?
bugun bekle bir yere gitme mesaj gelmezse sabah bankaya gidersin zaten akşama kadar gelir
Dün geldi mesaj öğlen de , ailem göndereceğiz 500₺ yi dedi ulaşamıyorum 😔bugün akşama kadar ödemeyi yapabilirim değil mi?
mesajda son günü ve saat var o zamana kadar iilgili bankaya yatırabilirsin
1 Kasım yazıyor , ama Google da başvuru 31 Ekim bitiyor yazıyor kafam karıştı
son başvuru 31 ekim ödeme 1 kasıma kadar süre var
Emin misin 😔
Ödemeyi nasıl yapılır IBAN atmışlar bana adınıza açıldı diye online ne yapmam gerekir
En yakin halk banka git gişe fişi al söyle yatır 😅
Anlamadım
En yakın halk bankasına git gişe fişi al sırani bekle yatır
Yaparsın ya sıkıntı yapma
Bana ver ben yatirayim
Aydın'a kadar ödeme yapacakmışsınız
Anlamadım
Pardon ayda ne kadar ödeme yapacakmışsınız
Google yaz araştır , belli değil ayrıca 2+1 3+1 kurada hangisi çıkarsa ona göre belli olacak
Asgari ucretle çalışan birinin bu eve girme ihtimali i milyonda kaç
Ben öğrenci olarak girdim 😂asgari ücret te yok üni okuyup hemde ev ödeyeceğim 😂
olum öğrenciye nasıl veriyorlar Bu nasıl bir yandaşlık nasıl çalışıp ödeyeceksin baba parası mı ne
Aşkım bende bilmiyorum ailem gir bize çıkmazsa sana çıkanı biz öderiz dediler ama hem onlara hem bana cikarsa benimkini odemezler 😐bende mecbur hem çalışıp ev ödeyip hem okula devam 😔
ortada kalma aşko 😄😄 nasi oduyceksin hem is hem okul zor olur
İptal ediliyormuş diye biliyorum 🤔
olmadi bana satarsin. orasi neresi hdjdjd
Bildiğim kadarıyla 20 yilsonra satiliyir 😔gerek yokben çalışıp öderim
eyvallah kral hayirlisi olsun 🙂🙂
Yanlış oldu bu 😘😘 olcakti🥺
Sen niye başvurmadin? Yaşın kaç? İşin ne?
kamka ben turkiyede yasamiyorum. kıbrıstayim bir kumarhanede sef olarak calisiyorum. yasimida bosver😀😀