Ben 1.5 saatten 3 saat diye düşündüm. Ama 3 er saatten 6 saat ise, bunu yapma. Kendine resmen eziyettir bu. Hazırlık sınıfında dersler yoğun olmaz diye biliyorum ama, şimdi mesela sabah 9 da olan bir ders için sen 6 da yola çıkman gerekir. Bunun için de 4 buçuk 5 te uyanman gerekir. Çok zor gibime geliyor. Ders programin nasıl?
Bölüm nedir ve sadece o okulda mı istediğin bölüm? Evden günlük 6 saat git gel yapmak gerçekten ölümcül bir şey. Resmen hayattan koparır seni. İyi bir fikir değil. Evden gidip gelme mesela okula yakın yurtta kalırsan mantıklı.
Veya araba aldır babana durumunuz iyiyse, o zamana kadar da ehliyetini al, arabayla git gel. O zaman 40 km. Şehir içi otobüsle 3 saat ise, arabayla yarım saat sürer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet cok saçma. 3 saatse başka şehire git. ya da üniversiteye yakın bir yurtta kal ya da evde
ama sadece bu senelik böyle o da hazırlık okuduğum için
Hangi şehir?
İstanbul
Ben 1.5 saatten 3 saat diye düşündüm. Ama 3 er saatten 6 saat ise, bunu yapma. Kendine resmen eziyettir bu. Hazırlık sınıfında dersler yoğun olmaz diye biliyorum ama, şimdi mesela sabah 9 da olan bir ders için sen 6 da yola çıkman gerekir. Bunun için de 4 buçuk 5 te uyanman gerekir. Çok zor gibime geliyor. Ders programin nasıl?
Sınavı geçip kurtulmayı düşünüyorum zaten
Kurtulmak istediğiniz nedir tam anlayamadım ama benim fikrim budur. Allah kolaylık versin.
eğer sınavı verirsem normal derslere başlayabiliyorum onu demek istemiştim
Şimdi benim anlamak istedigim, ders saatleri, ders saatleri sabah en erken kaçta ve, en son ders kaçta bitiyor
daha okumuyorum seneye okumak istiyorum hazırlık
40 km falan diyo bizim evden orası
Bölüm nedir ve sadece o okulda mı istediğin bölüm? Evden günlük 6 saat git gel yapmak gerçekten ölümcül bir şey. Resmen hayattan koparır seni. İyi bir fikir değil. Evden gidip gelme mesela okula yakın yurtta kalırsan mantıklı.
Veya araba aldır babana durumunuz iyiyse, o zamana kadar da ehliyetini al, arabayla git gel. O zaman 40 km. Şehir içi otobüsle 3 saat ise, arabayla yarım saat sürer
arabayla 30 dk demenize çok sevindim şu an çok çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için düşüneceğim
Yani semtleri bilmiyorum hangi semt oturduğunuz ve gideceğiniz hangi semt bilmiyorum. Ben normal bir yol olarak bahsettim.
Hayır, tabii ki saçma değil. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bence gayet normal 3 saat.
Benim de 2.5 saatti, 5 saat yolda geçiyordu. Saçma biraz ama başka şehirdeki yurttu evdi o paraları düşününce bence gidilir.
Bence çok iyi yurt masrafın olmaz hemde kafana göre takılır sonra eve gidersin yakın değil. cunki yinede
Tekirdağ mi gidip geleceksin her gün
Hangi uni
Saçma
Yoo benim ,6 saat
gerçekten mi dalga mı geçiyorsun
Samsunluyum Sakarya da okuyorum hukuk fakültesi 1. Sınıf
Bir evde kirada kalıyorum
Sende benim gibi yapabilirsin
ailemle kalıyorum ben ve her gün 3 saatlik bir yol gidilir mi sence gidiş dönüşle beraber 6 saat falan oluyo
Yurtta bari kal başvur