Hiçbir şey bilmeden 61 net yaptım akademik hayatım yok
32 Türkçe
8 Matematik
14 sosyal
7 fen
troll değil çalışsam yapabilir miyim sizce
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir şey bilmeden 61 net yaptım akademik hayatım yok
32 Türkçe
8 Matematik
14 sosyal
7 fen
troll değil çalışsam yapabilir miyim sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir şey bilmeden 7 fen nasil yaptın knk imkansız
3d zeka
Knk zeka matematikle doğru orantılı ama fenle zekanın alakası yok fen bilgi demek
kardesim kafada yaptım 3 boyutlu onu diyorum
matematik eğitimim yok 20 net yapmamı mı bekliyosun
Knk tyt matematigi bakkal matematigiyle bile yaparsin
Aynen knk tek akıllı sensin
Siz neden yapamıyorsunuz o zaman knk 3000 saat çalışıp yırtınıyosunuz bakkal matematiğiyle yapsana
Al işte cevap veremedi
Knk tyt matematikten çok az çalışmayla 29 net yaptım geçen sene
temelin vardır knk benim akademik hayatım yok en az 3 kişiye sorunlarım yeter
Bu arada söylemeyi unuttum türkçe daha çok saf zeka istiyor matematikte bilgi önemli sen o şekilde matematik algısı tarafından kendini kandırmaya devam et
Knk Türkçe saf zeka istemiyor kitap okuma geçmişi istiyor. D ama matematikte 4 işlemi biliyorsan en az 15 net yaparsin
Hocam bende asperger disleksi vs. var dört işlemle alakalı değil mantığını anlamakla ilgili
Matematikte 4 işlemle nasıl 15 tane yapılabilir onu anlamadım 10 diyelimde okul hayatı olmayan biri nasıl 15 tane yapar
Bu arada zeki/akıllı falan değilsin knk. Psikoloji bilginde yok cahilin tekisin yazdıklarından anlaşılıyor. Tek yapabildiğin kitap parası için anneni falan satmaktır.
cevap versene amı-na koyduğum
hadi ordan git ya delisi
ne delisi a. koydugum yürüyen robotu
a. hadi ordan 3 iq birey yaptigi yoruma bak realde yuzune bakmam beynine soktugum mali umarim universiteden mezun olamazsin
Çok iyi bence daha da iyi yapabilirsin :) kaça gidiyorsun
şu an bir yere gitmiyorum
fazla eksiklerin var ama sıkı bir program yapman gerek toparlama anlamında
Eksiğim yok çünkü bir şey bilmiyorum
Yazdığımı okumamışsın fazla eksiğin var diyorsun o kafalarla nasıl yaşıyosunuz siz arkadaşlar
ozaman şöyle söyliyim okuduğunu anlama becerin var dil bilgisi hakkında belkide yorum vs yapışsındır ösym sınavında bile uğraşınca yapılıcak matematik soruları oluyo girdiiğin deneme kolay olabilir geçmişten hatırladıkların vs vardır netlere takılma o halde hazırlanmak istiyorsan eksiklerini ders ders belirle ve yola o şekilde başla
Akademik hayatım yok
sınava hazırlanmak istediğini düşündüğüm için öyle yazdım
Dene normaldi
Deneme
Gercekten dogruysa kiskanmadim degil valla calis 100 neti de görürsün calismadan boyleyse.
Gerçek ama mesela okulda yapmıştık 40 çıkmıştı asperger sendromu var iq seviyen yüksek olsa da benim gibi sürünebiliyorsun
Cok calisma imkanin yoksa bile sinava gir bakalim belki istedigin bi bolume gidersin ya da sevebilecegin okumak istemiyorsanda bu kafayla kendi isini kur. Batacagini dusunmuyorum.
Hiçbirsey bilmediğine eminmisin
evet
Evet gayet iyi çalış daha iyi olur
İyi gibi
Sıfır bilgiyle iyi gibi mi