2 aydır tyt çalışıyorum ve temeli biraz oturttum... iyi gidiyor, şimdi ayt'ye başlamak istiyorum. Birlikte gider mi?
Tyt zaten temeli oluşturdum 2 ayda fakat ayt temel yok. İkisi ağır mı gelir bu yüzden?
2 aydır tyt çalışıyorum ve temeli biraz oturttum... iyi gidiyor, şimdi ayt'ye başlamak istiyorum. Birlikte gider mi?
Tyt zaten temeli oluşturdum 2 ayda fakat ayt temel yok. İkisi ağır mı gelir bu yüzden?
Gider tabi ki insanın içinde varsa birlikte yürütebilir ama ben olsam bir ay TYT bir ayda AYT çalışırdım bunu programlı yaparsanız çok daha başarılı olabilirseniz. yani tamamen size kalmış bir durum...
Merhaba, bence ikisi bir arada gitmez yani size tavsiyem yıl sonuna kadar tyt çalışın ve bitirin. AYT'ye de yılbaşından sonra çalışmaya başlayın yani yetiştirirsiniz merak etmeyin. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Okula gidiyor musun ve kaçıncı sınıfsın. Eğer okula gidiyor ve 12. sınıfsan ikisini aynı anda yapmak diğer derslere zaman kalmaması demektir. İyi tartın. Bende YKS sınavına hazırlanıyorum. Ama okula gitmiyorum. Yoldaşız demek. Kolay gelsin 🫡
Hayır gitmiyorum. teşekkür ederim. 🙂
Cevap
1Cevap
Geç kalmışsın çünkü ayt film bilgidir ve çok konu var
Ben eyt biliom.. şubatta bitecek Allah'ın izniyle amabunları çözemedim 🤣🤣🤣
Başla tabii ki Ayt'ye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?