Tek başına yetişemiyorum?

Babam yok, annemde tek çalışıyor. Bende üniversitede okuyorum günde 10 -13 saat çalışıyorum akşam 3 te işten çıkıp sabah 8 de derse gidiyoeum. Aldığım para 15 tl saatlik asgari bile değil ama mecburiyetten artık. Cidden çok bunaldım. Sınıf Arkadaşlarım kursa gidiyor, gezmeye falan çıkıyorlar çalıştığım yere geliyorlar görüyorum çok kötü etkiliyor bunlar beni. Aile gerçekten çok önemli insan hayatında. Anne ve Baba insan hayatında önemli bunu çok iyi anlıyorum şimdi. Bilmiyorum ne yapacağımı. gerçekten elim ayağım titriyor artık stresten. Uyku desen zaten uyuyamıyorum. Ders desen bj türlü odaklanamıyorum. İşte de saçma bi patron için çalışıyorum. Ne konuşma medeniyeti var, ne adamlığı var. Saatlik 15 tl veriyor eşek gibi yaptırmadığı iş yok. Molada yok, yemekte yok. Mecburiyetten çalışıyorum ama bi türlü kendime gelemiyorum. Çıksam başka bi iş yok varsada saati az olduğu için günlük kazanç az yinede veya benim ders saatlerime uymuyor. Ne yapmam getekiyor lütfen tavsiyenize ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Derdimi de kimseye anlatamıyorun anlayan yok çünkü. Anlatmaya çalışıyorum karşımdaki insanı sıktığımı düşünüyorum umrunda değil gibi. Annemi deseniz zaten haberi yok napıyorum, neler çekiyorum. Hiç bi zaman haberide olmadı zaten çocukluğumdan beri. Tavsiye almak içinde kimsem yok. Herşeyi kendim bulmam gerekiyor. Gerçekten artık bıktım durduk yerde deli ağlama geliyor insanlarln içinde zor tutuyorum kendimi
Tek başına yetişemiyorum?