Okuldan atılma veya polislik bir durumum var mi?

Bugun okuldayken arkadaşımızın aşırı miğdesi bulanıyordu. Bize söyledi son derslere doğru fenalaştı meslek lisesi olduğumuz için alt katta ki bölümün lavabosuna gitti. 10 dakika gelmedi başına bir şey geldi mi diye tedirginleştik tenefüste bölümün lavabosuna gittik.. ardından ses gelmeyince yukarıda ki bosluktan bakmaya çalıştık. o esnada baska bir bölümün erkek öğretmeni varmış yeni girmişti yukarıdan aşağıya bakmaya fırsatımız olmadan annemize küfür ederek sinirli bir şekilde çıkıp yanimdaki arkadaşım ile benim kolumu sıkarak sürükleyerek yaka paça idareye götürdü müdüre olayı anlattı. lavabomu yaparken yukarıda bana baktıklarını gördüm dedi kolum çok kasıldı kolumu iyi hissetmiyorum o öğretmenin dersi bitti gitti ama konunun üzerinde duracağını kapatmayacagini söyledi. arkadasimizin durumunu anlattik kapıyı çalabilir seslenebilirdiniz dedi o an düşünmedik arkadaşımıza çok düşkünüz velilerimizin numarasını aldı ve müdür yardımcısı yarın sizi hoplatacağım diye tehditler savurdu aglamamıza rağmen defalarca özür dilememize rağmen dinlemeden peşinddn sürükledi.. bu durum karşısında ne yapmalıyız nasıl bir yol izlemeliyiz.

Okuldan atılma veya polislik bir durumum var mi?