Eğitim & Kariyer DGS ile hangisine geçiş daha iyi olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İş olanağı olarak ; Kamu yönettim mi , Uluslararası ilişkiler mi? DGS ile hangisine geçiş daha iyi olur? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı. Bence uluslararası ilişkiler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizin bu kıymetli kararınızı baz alarak değerlendirme yapacağım. Fikrinizi beyan ederek destek olduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileklerimi sizlere iletirim. Yorumla Bilgolog +1 yıl Ne demek rica ederim. İyi günler. Yorumla
Sweet-Witch Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl İibf bölğmlerinden iş yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyin garantisi var ki Tıp dışında? Yorumla Sweet-Witch +1 yıl Git dil öğren sende git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence uluslararası ilişkiler
Sizin bu kıymetli kararınızı baz alarak değerlendirme yapacağım. Fikrinizi beyan ederek destek olduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileklerimi sizlere iletirim.
Ne demek rica ederim. İyi günler.
İibf bölğmlerinden iş yok
Neyin garantisi var ki
Tıp dışında?
Git dil öğren sende git
bence fark yok