Eğitim & Kariyer Yaş 24. Oyunculuk mu hukuk mu okumalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha güzel ben oyunculuk istiyorum Güncellemeler+1 yıl oyunculuk istiyorum Güncellemeler+1 yıl nasıl sizce Yaş 24. Oyunculuk mu hukuk mu okumalıyım? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangisinden keyif alacaksan onu yapman lazım. Bir ömür sevmediğin is yapılmaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl doğru Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl hukuk okurkende oyunculuk yaparsın... gidip basrolde oynuycak degılsın hemen... kesınlıkle hukuk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bunu düşündüm ajansa yazılcam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İkisini de okuma. İyi bir oyunculuk kursuna git birkaç ay. Daha sonra ileri oyunculuk eğitimleri alırsın. İlla oyunculuk okumak istiyorum dersen dışardan okumak mümkünse bunu düşün 0 5 Yorumla Soran +1 yıl oyunculuk dısardan okunmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla oyuncu olmak için oyunculuk okumak şart değil. Kurslar daha hızlı bir şekilde yapabiliyor bunu. Yorumla Soran +1 yıl bakıcam cok istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla Soran +1 yıl kocaeli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ne oyuncusu yahu kafayımı yedinhukuk oku hatta hukukta okuma diş felan varsa oku 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ben sevmem diş doktorlugu istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama iyi kazanıyolar Yorumla Soran +1 yıl ben sevmem Yorumla
watsoniadensiflora Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Sen kendini hangisine daha ait hissediyorsun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl oyunculuk Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Oyunculuk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bu sene girmeyi düşünüyorum olursa olur olmazsa yok Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Olur inşallah Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hukuk tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hangisinden keyif alacaksan onu yapman lazım. Bir ömür sevmediğin is yapılmaz.
doğru
hukuk okurkende oyunculuk yaparsın... gidip basrolde oynuycak degılsın hemen... kesınlıkle hukuk
bunu düşündüm ajansa yazılcam
İkisini de okuma. İyi bir oyunculuk kursuna git birkaç ay. Daha sonra ileri oyunculuk eğitimleri alırsın. İlla oyunculuk okumak istiyorum dersen dışardan okumak mümkünse bunu düşün
oyunculuk dısardan okunmuyor
İlla oyuncu olmak için oyunculuk okumak şart değil. Kurslar daha hızlı bir şekilde yapabiliyor bunu.
bakıcam cok istiyorum
Hangi sehirdesin
kocaeli
ne oyuncusu yahu kafayımı yedin
hukuk oku hatta hukukta okuma diş felan varsa oku
ben sevmem diş doktorlugu istemem
ama iyi kazanıyolar
ben sevmem
Sen kendini hangisine daha ait hissediyorsun?
oyunculuk
Oyunculuk
bu sene girmeyi düşünüyorum olursa olur olmazsa yok
Olur inşallah
Hukuk tabi ki
Hukuk