kardeşim 1. sınıfa başladı okulun isteği bitmiyor. açıklama yapmasını isteyincede gruba tehdit eder gibi mesajlar yazıyor. çocuk okula gitmeye korkuyor, hoca ne dediyse artık. ve temizlik için velileri seçeceğim diyor okulun hademesi yokmuda?
birinci sınıfta böyle bir öğretmenim olmasını istemezdim o minicik çocukları düşünemiyorum bile fırsatınız varsa ki varsada bile kalmasin bu şahsın kardeşinizin öğretmeni olmasına izin vermeyin. hatta bu görsellerle beraber bir şikayet dilekçesi yazmanızda mantıklı olur.
sizinle sorun yaşarsam çocuğunuzdan soğurum demek hiç profesyonel bir davranış değil ve açıkça tehdit. temizlik konusunda haklı olabilir. bence sınıfını değiştirin yol yakınken çünkü çocuk okula gitmek istemiyorsa muhakkak bir sorun vardır
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
değiştirmeyi düşünüyorum evet , bu öğretmen yüzünden okuldan sogucak çocuk. temizlik konusunda bence haklı değiller hademe çalışıyor sonuçta devlet okuluda maaşlarınıda veriyor ne de olsa
benim kardeşim de 2. sınıfta şu an. okulda çalışan sayısı cidden az. sadece yerdeki çöpleri süpürüp geçiyorlar. o masaların silinmesi gerektiğini düşünüyorum ve ben ilkokuldayken de veliler yapardı bu masa silme işini. başka bir seçenek de parasını verip bir veliye ya da başka birine yaptırmak olabilir ama okulda çalışan görevliler masa silmek gibi şeyler asla yapmıyor.
Katılıyorum ekonomi şu halde bile iken devlet okullarının isteği bitmek bilmiyor kaliteli olucak diye şart koymaları burdanda sömürmeleri aptallık devlet değil özel okul onun parası bunun parasi derken velilerden alıyorlar
Böyle öğretmen olmaz. Bu mesajlarla ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayet edin. Ne demek çocuğunuzdan soğurum? Edepsize bak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaşanan mevzuyu bilmiyorum ama öğretmen ne kadar haklı olursa olsun üslubu tavlı rezalet. Böyle bir öğretmenden eğitimci de olmaz çocuğumu bu öğretmene de emanet etmem