Güncellemeler
+1 yıl
Aklımdaki ülkeler POLONYA, RUSYA, KIBRIS, MOLDOVA, MALTA, KUZEY MAKEDONYA AMERİKA ZOR Bİ İHTİMAL GENEDE YAZAYIM
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim Rusçam İngilizcemden daha iyi Rus ordusunda paralı askerlik için nereye gitmem gerek bilenler yoruma kimseye soramadığım sorular bunlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cesaretin varsa hiç düşünmeden yola çık kardesim haritada nere denk gelirse ya da uçak ilk nereye götürürse
Cesurum abi merak etmede Rusçam iyi Rus ordusunda paralı askerliğe alırlarsa giderim
Sen bilirsin bu cehennemden çıkışın için seni yürekten kutluyorum bende olmayan sağlam erkek gibi cesaretin var
Eyvallah abicim baş tacısın eline koluna sağlık
Sen neden yapamayasın ki çıkmazın içindeyiz ya tam kazanalım ya da yok olalım
Risk almazsak hayattan zevk alamayız canım abim 😉😊☺️
Ha şimdi ölücez ha sonra bari kazanırsak adam akıllı yaşayalım ne istersek yiyip içelim
Ruble beş para etmiyor.
Amerika'ya ise 50 bin lira ile sadece uçak biletini alabilirsin, ilk gece sokakta kalırsın.
Abicim sağol da
Rusçam iyi cesur birisiyim ordu ya katılsam alırlarsa giderim fiziğim iyi silah kullanmayı biliyorum
6 ay ile 1 sene görev yapabilirim
Rusyada Euro veya Dolar kazanırsan olur ama ruble beş para etmiyor yani, zebillik çekersin o yüzden.
Aç kalmayayım da geldiğimde bi 320d alıcak param olsun yeterli sağ Salim gelirim inşallah
Ordu'ya girersen savaşa yollarlar Ukrayna'ya paralı asker alıyorlarmış ama ölüm riski var.
50.000 TL ile şey bile çekemezsin, bırak fotoğrafı 🤣
Komiksin kardeş😉😂
Lan nasıl yapamıyorum götümden ter aktı bu parayı kazanmak İÇİN * cavurları alsınlar benide
Ruhum bunalıyor la napayım ben
Kanka şu an dünyadaki bütün para birimleri bizim paradan değerli. Dolayısıyla Rusya'yı bırak Azerbaycan parası bile 1 manat, 10 lira ederken var sen düşün hesabı kitabi🤣
Canım benim Rusya da 1 hafta kalamazmıyım bu parayla😅sen de beni gömdün ha 1 lira gibi geliyo sana herhalde
Seni bilemedim ama benn londra, kanada falan cok istiyorum...
İyi güzelmiş sen sakinlik seviyosun bana rahat batıyo 😅😅
Azcık hiperaktifim silah işlerine meyilliyim yani biliyorum o yüzden kaşınıyorum bakma sen bana😅😅😁
Şakası bi yana ama senin dediğin ülkelere gitmek için en az 500.000 lazım
Öylee tabii haklisin zor bu isler. Benim bir tık fazla umudum var Erasmus work and travel falan filan Bakicazz Neyse umarim gittigin yerde mutlu olursun Yolun acık olsun Ama bence aceleye getirme İyice arastir en uyguna git
Güzelim neden gitmek istediğimi söyleyeyim
Kimselere anlatamadım
Bi aralar profesyonel futbolcu olduydum 3 yıl önce şu an 19 yaşındayım
Bi zaman sonra futbolda eskisi gibi olamadım ve oynadığım kulüp batınca başka takımların deneme kamplarında yeterli olamadım kendimi suçladım
Sonra yeteceğimi git gide kaybettim tabi sebeplerini boşverelim
Sonra hayattan soğudum evden çıkmadım 1 yıl boyunca
Gezdim vs vs çok şey kaybettim
Ailem psikoloğa götürüceği yerde yanlışlıkla psikiyatri ye götürdüler bende o zamanlar araştırmadım
Böyle ikisinin karıştırılmaması gerektiğini bilmiyodum
Neyse psikiyatri doktoruna 20 kere gitmişmişimdir o zmaan lar yaşım küçük diye babam zorla götürüyordu karşı koyamadım
Şimdi kendi memleketimde türkiyede rütbeli asker olamıyorum uzman olamıyorum
Bende illa olucam diyorum asker olucam ya herro ya mero
Kızma ama ne kadar yurt dışı hayallerim oralarda yasama gezme istegimde olsa askerlik gibi kutsal bi görevi asla gidip baska ülkelerde yapmazdim. Kendi vatanimiz varken... Tabi yine sen bilirsin Üzüldüm senin adina futbol konusunda. Aceleye getirmemeni tavsiye ederim yinede. Paran ve dilin hazır zaten Tam olarak net bi hedef belirle mesleki acıdan falan İyice arastır öyle git derim Bol sans
Allah’ın izniyle başka bi ülkede olucak başka çarem kalmadı çünkü
Aa anladim:(
En çok hayatta şunları istedim hayallerim şuydu sadece bi komutanım desinler beylik tabancam olsun ipleri bacağımdan aşşağıya doğru sarksın ama kılıfı haki kamuflaj kapalı olsun o kadar ayrıntılı ama idare et😉☺️😅
Peki neden kabul etmiyorlar burada Psikiyatriye gittigin icin mi?
Dur kız içimi döküyorum sana
Aynen kırmızı reçeteli ilaç kullandırdılar kardeşim zorla
kxmadlskf böldügüm icin sorryy
Aslında doktora dedim gelmek istemiyorum diye nerde hata yaptığımı biliyorum ilk girdiğim zaman bacağımı çok salladım gördü
Hadi ya cok kötü bi durum 🤧🤧🤧 cok üzüldüm valla senin icin
O an heyecanımı hissetti hiperaktif tanısı koydu ve ben demesem de kesin koyucaktı
Aynen sağol da yapıcak bişey yok
Yönetmelik beni komutan yapmıycak ha bende o üniforma yı giyip başka ülkenin komutanı olmazsam gerçekten çok cesur biriyim
Hiç korkmuyorum bi allahtan bide kul hakkından o yüzden gittiğim yer ister Ukrayna olsun isterse Rusya asla bi silahsız masum kadın ve çocuğa dokunmıycam kankam
Beni dinlediğin okuduğun İÇİN teşekkür ederim 😊🙏
E peki diğer ülkeler bakmayacak mı sağlık durumuna falan. Onlarda görür burada olmuyorsa baska ülkede de olmaz gibi geldi bana:( tahmin sadece
Benim hiç sağlık sorunum yok çok şükür kafam da rahatsız değil deli değilim ya ben yaw
Sadece futboldan soğuduktan sonra bişey yapasım gelmedi
Ayrıca psikolojik sorunum yok nerde ne konuşacağımı bilirim hatta çok zekiyim ego olmasın
Ama hiperaktif liğimde baya gitti eskiden çok hareketliydim
Şimdi hem sakinleştim ama ne iş yaparsam yapayım yorulmuyorum kolay kolay
Misal amele bile oldum halde 2 tır yükledik geçen sene arkadaşım eve varır varmaz uyumuş bende yine bi tık yok 😅😅😅 onu da denedim yani sadece enerji patlaması yaşıyorum
En iyi seçenek rusya olur ama maalesef şu aralar ilişkiler karışık
Bence de öyle ama Rusçam gerçekten iyi okumasını yazmasını alfabesini ve konuşmasını iyi biliyorum
Orduya alırlar bence beni 186 yım kilo 72
Geniş omuz