AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Yarısını harcarım
Son derece keyif harcıyorum zaten Allah sağlık versin herşeyin başı o seyidoğlunun sahibi silivri de adam şeker hastası düşün sen olmuşta yiyememişsin neye yarar😉✌🏻
15 bini geleceğini düşünmen gerek belki ben yiyemem benden sonrakiler rahat etsin isterim her anne baba gibi evlatlarımın ezik kalmasını istemem hiç bir konuda boyun eğmek zorunda kalmasınlar.
160-70 bin alıyom hiç keyfi harcamam yok sayılır. Aç gibi yatırım yapıyorum birikimlerimle. 10 sene sonra emekli olup bir daha asla çalışmayacağım hedefim bu.
Bu olay doğru ben ordaki hesap numarasıyım
İster inan ister inanma yarrrrrrrram hepsi hepsi 8-9 bin dolar sefalet içinde sürün sen keko hahaha
@Hanicancan abi sakin ol
Aşağılık kompleksli huur çocuklarını itin gtune sokup sokup çıkarmayı seviyorum kendimi tutmam o yüzden
@Hanicancan haklisin
Kusura bakma küfür için özür dilerim
@Hanicancan hic sorun degil
Hiç inandırıcı gelmiyor 160 70 bin Aldığın ne is yapıyorsun ki sen çüş o zman kendine 0 ev bile alırsın bence abartıyon.
Hiç inandırıcı değil kimse bu kadar para alamaz sen cumhurbaşkanı değilsin sonuçta.
Bu kadar para imkansız inanmayın bence.
İnanma zkime kadar çok da umrumdaydı :)
O kadar para elime geçmeden ne söylesem yalan olur şahsen. Önce geçsin de sonrasını düşünürüz.
aslında çok maaş çok harcama demek çok kazanan insanlar da rahat yaşamıyorlar ne kadar çok kazanıyorsan o kadar lüks arıyorsun çünkü
benim için asgari ücret bil fazla şu an çünkü çalışmıyorum ve borcum yok çalışsaydım borç yapmamaya gayret ederdim yani denerdim
30 bini ileriye dönük yatırım yap.
Kalan 20 ile kira, fatura, borçlar vs ödeme yap. Arta kalanı da eğlenceye ayır.
İhtiyacım kadarını harcarım, savurganlık yapmam, çevremde ihtiyaç sahibi birileri varsa destek olmaya çalışırım
Şimdi kafadan ennaz 10 bin TL düzenli yatırım yaparım. Kalan 40 binin TL ile düzenli ödemeleri yaptıktan sonra hepsini keyfi harcarim
Böyle bisey olsa ihtiyacımı alırım geriye kalanı keyfime göre yer içer gezerm
Aylık 50 bin şu an normal bir şey. Öyle çok abartı bir maaş değil.
of iyice abarttiniz 50k nın neresi normal gayet yüksek bir maas tamam ekonomi kötü olabilir ama 50k ya normal diyecek kadar degil yatırım bile yapilabilir
Yoksulluk sınırı 25 k iken bence 50 k normal.
Rahat bir yaşam için insanların aylık geliri en az 40 ila 50 k arasın da olması lazım.
Babam alıyor zaten. Rahat yaşıyoruz diyelim. Çokta büyük bir para değil.
Hepsini harcarım ben öyle birisiyim babama çekmişim
Soruya girince neden kapak fotoğrafı kaldırılıyo anlamıyorum her soru da oluyor bu
Herhalde bi 10 15 inini keyfi boş harcama yaparım ki yapıyorum da :)
10k'yı harcarım kalanınıda döviz olarak biriktiririm
20bini 😂hayali bile on numara keyfim meyfim onnummraa
evim falan olsa bile cok azini keyfe harcarim, is fikirlerim icin kullanirim kalani.
Ben özel okul ya da öğrenci yurdu açmak için uğraşırdım.
Keyfi 10 belki. Kalanı zaruri ve yatırım olur
Cok az o paraya en fazla bi araba bi ev bide kari al sonra yaslan hayallerim icin cok az miktar
İhtiyaçlarımı giderdikten sonrasını full keyfi takılırım zaten
Masraflarima harcardim geri kalani yer icer gezerdim karı kızla gerci simide oyleyim ama olsun
haftanın 2 günü koye giderim doğa yürüyüş av kamp
Zorunlu giderleri harcadıktan sonra haftalık 500 lira alırım geri kalanıyla ev taksidine girerim
İstediğim hayatı yaşayacak kadar param var malım mülkümde var az bi borcum var gelirimi borcumdan kalanını da kendime harcıyorum
alırsak düşünürüz, almadan önce niye düşünelim keriz miyiz biz?
daha fazlasını alıyorum.. içimden geldiği gibi de harcıyorum..
zorunlu ihtiyaclarini karsila gerekli seyleri al en az 20 30bin kalir bence en azindan bende kalir yatirim yap ya yukselir ya duser ama bunu coine yatirirsan ya ucarsin ya batarsin
Bu parayı kazanmak için ne yapmak gerek önce önü söyleyin?
Valla aile evinde kalırım aldığım maaşı kimseye söylemem en önemli kural bu böylelikle kiradir faturalardir ondan yırtarım 10.000 i kendime ayiririm geri kalanı yatırım yaparim
bak kayseride kiralar 2k 5k arası 5kya tuttum diyelim 15 binde mutfak elektirk v. b 30 kalır hepsini harcarım
Yoksulluk sınırı 25 bin , 50 bin o kadar keyfi degil artık çok eskidendi o keyif yapmak istiyorsan AKP'li olacaksın.. milleti skcen keyfine bakican
Biriktiririm büyük ihtimal bin lira ancak keyfi harcarım geri kalanını hayır için ayırırım
Parayı par agetirecek işlere harcamak daha keyifli geliyor bana
15bin falan keyfi 20de masrafa gitse gerisi yatirim
İhtiyaçım ne kadarsa o kadar harçardım.
Tutumlu biriyimdir. Yatırım yaparım
5 bin ayırırım keyfe keder
20 bin TL ile her ay gezerim
Ben 100 bin alıyorum ve hepsini harcıyorum.
Yarisini qliyorum neredeyse keyifle yaşiyorum
10 bin keyif 15 bin ihtiyaç kalanı yatırım
50binini diyenler like butonuna 🤙🏻😌😍
10 bin gerisinde de yatırım yapardım
50 bin çok büyük para değil
O kadar maaş beni geçindirmez😄
Maaş zaten keyfi harcamak için değil mi
Hepsini sevgilimle gezerdim herzaman 😅
5 bini yerdim gerisi kalır
Eşimle Toplam maasimiz 40 bin. Harca borca gidiyor
Şu anda da bütün maaşımı keyfi harcıyorum...
Valla hepsini keyfi harcıyorum ben maalesef
15 bin TL falan
20 ...
Hepsini
30 bin
Öfff ne gott bee
Uyan kızın uyan
30 bini iç çamaşırlarıma verirdim