AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
14 ekime uzatılmış.. internette 14 ekim yaziyor simdi.. bende gecicem
Cidden mi
Neden geçiyorsun knk
kanka Lise sonum 18 yasimdayim eskiden lise 1 de kalmistim simdi staj goruyorum bölmüm cocuk gelisim anasifinada cocuklara dayanamiyorum çekemiyorum veletleri.. zaten okulda da anlastigimda yok aciga gecicem. 7 ekimdi dün aciklama geldi 14 ekime uzatildi. ama ailem ikna degil sirf para aliyom diye stajdan yolluyorlar.. sinavlar online olcak işimede gelir ztn lise sonum çok ders yok vermem gereken..
sen niye gecmek istiyorsun
Sınıftakiler beni deli ediyor kanka dayanamıyorum gerçekten
Sınıf değiştirmeye de izin vermiyorlar. Sırf okuduğum lise iyi diye bi de son sene diye ordan mezun olmamı istiyor ailem
aynen aynıyız benide deli ediyorlar birde ben 18,5 yaşımdayım sırf son senem ve para alıyorum diye maskara olamam. okulda da cidden stresten kalbim ağırıyor. açık lise diploması normal lise diplomasına göre doğruya doğru daha ekside iş konusunda ama koskoca 8 ay var geçen sene çektim ama şu an artık gücüm yok. korktuğum tek şey açıktan bitiremem pişman olurum diye çekiniyorum.. çok kararsızım ailemi üzmek istemiyorum ama üzülen ben oluyorum herşeyim terso. ne okul ne staj yolunda allah belamı vermiyor ki ölüp gideyim mk
Knk sırf diploma için bunlar çekilir mi sence
Vallaha aynı durumdayız kararsız kaldım yeter ya ağlamaktan bıktım artık
stajda bebelere dur, otur , şunu yap , bunu çiz , demekten etkinlik yaptirmaktan çok yoruldum sirf 1600 tl para veriyorlar diye köle oluyorum valla sever okuluda stajida geciyorum bitiremesemde mk boyle isin ben valla
14 ekim son mu kanka emin misin
knk ben yasimdan buyuk duruyorum hemde olgunum sırf sessizim diye herkes sinifta tersliyor dislamaya calisiyor gecen sene cok cektim ama yeter da tamam onu katlanirim ama 3 gun stajda bebeler cekilir mi 8 saat? insaniz bizde annem babamin abimin gram beyni yok demiyorlar bu cocuk napiyor diye yarin gitmiyorum staja sorarlarsa gitmiycem diycem 14 ekime kadar ayrilcam 5 senemde okuldan. the and.
14 ekim son aynen. googleye aöl basvuru son ne zaman yaz mebin sitesinde 7 ekim 14 ekim olarak yenilenmis. 7 ekim yazanlar eski tarihler. 2 gün icersinde 14 ekim karari geldi eminim. bende gecicem cunku
Ben de sessizim diye üstüme gelmeye çalışıyolar kanka aynı şekilde. Ben sinirlenirsem tam sinirlenirip büyük kavga çıkar bu yüzden susuyorum
online sinavlar. gecersin. lise son olmamiz avantaj mezun olmamiz bile kolay. 9 olsak zorda
Ailem benim 1 yıl mezuna kalmamı kabul ediyor hemen ünite gitme diyor ama okulundan mezun ol diyolar. Benim de zaten bu sene çalışasım yok. Napsam knk sence ya
ben geçicem açığa eğer geçmessem kafayı sıyırıcam. ben iki yerde de şansızım. staj yerim güzel olsa başka bölüm olsa devam ederimde benim anaokulunda ne işim var orada stres sonra okula git orada sinir stres ne lan bu ben bunu koskoca 8 ay çekemem. dengem, pskolojim bozuldu geçen sene çok güçlüydüm haftanın beş günü dayandım ama şu an haftanın 2 günü bile dayanamıyorum. mentel ve fiziksel olarak çok yıprandım eski halim yok. staj kötü, okul sinif ortami berbat. sevdigim kizdan red yedim. daha nolsun😂 ? keşke biri yolda yürürken silahla beni vursada kurtulsam o kadar isterim ki cidden korkum yok o derece pskolojim bozuldu hayat çok zor hep yanlis kararlar veriyorum gene pisman olmaktan korkuyorum
Knk şimdi bu kadar şeyden buna mı takıldın deme de sevdiğin kız sence çok mu güzel. Açıldıysan bile helal olsun
Bana sevdiğim açılmadı bile o da canımı çok yakıyor
okulun başlarında 1 hafta biriyle çıktım sonra ayrıldık sonra 9 ay konuşmadık ama ben her gece rüyamda görüyordum o olmadan hayatı düşünemedik her an aklımdaydı geçen hafta okulda karşısına çıktım yüzüne karşı duygularimi anlattim sensiz olmuyor seni seviyorum falan dedim baskasi yapamaz bunu bu arada herkes çekiniyor ben delikanli gibi yuzune gozlerine bakarak soyledim ama o beni takmadi.. sevgilim var seni istemiyorum rahat birak dedi bende bisey demedim gittim. pismanda degilim gram. icimde kendi kendime yiyip supheye duscegime aylarca en azindan netleşti. bu arada ilk o acilmisti bana ben kabul etmistim. simdi ben yeniden aylar sonra acildim o beni takmadi. konusurken baskalarina bakiyordu. ben adam gibi soyledim merak ediyordum o da beni seviyor gurur mu yapiyor diye en azindan ögrendim...🙂
Seni tebrik ediyorum kardeşim gerçekten adamsın yaptığın kesinlikle yanlış değil.
Senin yaptığının zerresini yapamayn pısırıklar var ve şu an onun yüzünden bu haldeyim 😞
sağlık olsun ya cidden mutluyum 3 ay tatilde çok özlüyordum acaba beni seviyor söyleyemiyor mu diye o beni seviyor diyemi rüyamdan cikmiyor diye simdi okul acildi cesaretimi topladim söyledim ama hayal kirikligine ugradim bayadir iliskisi varmis arkadasimda da dedi kizin umrunda degilmisim bende ne hayaller kuruyordum. ama önemli değil ben yüzüne söyledim. eger kabul etseydi iliski filan olmasaydi isteseydi beni aciga gecmezdim onun icin 2 sene bile okurdum. o da istemeyince zaten netleşti aciga gecmem. staj kotu okul kotu uzun sure deli olmami saglayan kizda istemedi daha nolsun.. bekle beni açık saçık lise🙂👍💪
Meslek lisesindesin dimi kanka staj gördüğüne göre
aynen meslek staj görüyorum anaokulunda.. aylık asg ücretin 3/1 i maas yatıyor ama katlanamıyorum. muhtemelen açık liseye geçeceğim ama aileme nasıl söyleyeceğim bilemiyorum çok üzülcekler
Knk benim bi tanıdığımda staj gördü falan 1 sene mezuna kaldı. Yani üni kazanmak zorunda değilsin ilk seneden bırak şimdi sadece anaokuluyla ilgilen parasını boş ver ya.
arastirdin mi sen 14 ekime kadar uzatilmis mi 7 ekim mi ben hep 14 ekim goruyorum sen napcn geccn mi simdi knk
Kanka ben geçmicem üni sınavına da çalışmicam açığa geçseydim çalışıcaktım ya