Eğitim & Kariyer İngilizce hangi sıra ile öğrenilmeli? İlk hangi konudan başlanılması doğru? Önerdiğiniz bir kanal var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bilen yok mu? İngilizce hangi sıra ile öğrenilmeli? İlk hangi konudan başlanılması doğru? Önerdiğiniz bir kanal var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı. f*ck start reading it already! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam da terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok cidden kafam çok karışık olduğu için sordum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kanal D. 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Neden dalga geçiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Excuse me. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl But your question is interresting. Yorumla Soran +1 yıl Nesi ilginç Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ve bir YouTube kanalı önerisi istedim Yorumla Soran +1 yıl Siz de dalgaya alır gibi cevap veriyorsunuz biliyorum ya da bilmiyorum cevabı yeterli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl This site is not so favorable for such questions. Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerede öğrenirsen öğren 2 şey çok önemli.1. Dilbilgisi yani gramer öğren. Bununla ilgili çok site var.2. Bol bol konuş Hata yapmaktan korkma Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İngilizcen sıfır mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey yazarken sürekli teşekkür etmek de dalga geçmek. Yorumla Soran +1 yıl Evet ama aşırı istekliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip et.Mesaja gel. Yorumla Soran +1 yıl Neden teşekkür etmek dalga geçmek olsun ki Yorumla Soran +1 yıl Ya öğrenmem lazım sadece nasıl başlanır bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaja gelirsen detaylı fikirlerimi söylerim Benim Fransizca seviyem c1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki. Ben çıkıyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana iyi günler. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Have a nice day:) Yorumla Soran +1 yıl Tamam olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
f*ck start reading it already!
Tamam da terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok cidden kafam çok karışık olduğu için sordum
Kanal D.
Neden dalga geçiyorsunuz
Excuse me.
But your question is interresting.
Nesi ilginç
Bilmiyorum ve bir YouTube kanalı önerisi istedim
Siz de dalgaya alır gibi cevap veriyorsunuz biliyorum ya da bilmiyorum cevabı yeterli
This site is not so favorable for such questions.
Anladım teşekkür ederim
Nerede öğrenirsen öğren 2 şey çok önemli.1. Dilbilgisi yani gramer öğren. Bununla ilgili çok site var.
2. Bol bol konuş Hata yapmaktan korkma
Teşekkür ederim
İngilizcen sıfır mi?
Bir şey yazarken sürekli teşekkür etmek de dalga geçmek.
Evet ama aşırı istekliyim
Bye
Takip et.
Mesaja gel.
Neden teşekkür etmek dalga geçmek olsun ki
Ya öğrenmem lazım sadece nasıl başlanır bilmiyorum
Mesaja gelirsen detaylı fikirlerimi söylerim
Benim Fransizca seviyem c1
Peki. Ben çıkıyorum.
Sana iyi günler.
Have a nice day:)
Tamam olur