Eğitim & Kariyer Her gün işe gitmekten sıkılan var mı? FrestGreen Takip Et Bilge Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ne iş yapıyorsunuz Her gün işe gitmekten sıkılan var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Öğrenciyim 1 1 Yorumla FrestGreen +1 yıl Oda. bir. iş
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 15 yıldır çalışıyorum. İşe gitmekten sıkılmadım. 1 5 Yorumla FrestGreen +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla Sezen33 +1 yıl 3 ayrı iş 🙂 Yorumla FrestGreen +1 yıl Daha çok merak ettik Yorumla Sezen33 +1 yıl Merak iyidir 😃 Yorumla FrestGreen +1 yıl 😂😂 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşini severek yaparsan ortamın iyiyse sıkılmazsın asla 1 2 Yorumla FrestGreen +1 yıl Ne iş yapıyorsun SonMohikan71 +1 yıl Şu anda hiç bir iş yapmyıroum ama kendi işimi yapmak istiyorum o da olmuyor işte
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Var. Çalışmayalım, yatalım. Para denen kağıtta kalksın. Takas usulü gelsin. Herkes mutlu olsun. Ölüm yaklaşıyor. 1 0 Yorumla
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sıkılmayan da mı oluyo🤔 1 1 Yorumla FrestGreen +1 yıl Yanlış mı sordum Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Hayır severek yaparsan sıkılmazsin 2 0 Yorumla
Bossveer41 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bennnnn 1 1 Yorumla FrestGreen +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öğrenciyim
Oda. bir. iş
15 yıldır çalışıyorum. İşe gitmekten sıkılmadım.
Ne iş yapıyorsun
3 ayrı iş 🙂
Daha çok merak ettik
Merak iyidir 😃
😂😂
İşini severek yaparsan ortamın iyiyse sıkılmazsın asla
Ne iş yapıyorsun
Şu anda hiç bir iş yapmyıroum ama kendi işimi yapmak istiyorum o da olmuyor işte
Var. Çalışmayalım, yatalım. Para denen kağıtta kalksın. Takas usulü gelsin. Herkes mutlu olsun. Ölüm yaklaşıyor.
Sıkılmayan da mı oluyo🤔
Yanlış mı sordum
Hayır severek yaparsan sıkılmazsin
Mee.
Bennnnn
Ne iş yapıyorsun
Facebook 2014 mizah