Gerçekten istiyorum ergenliğimden beri fitnessla uğraşıyorum. Kapalıyım ama bu bir engel değil benim için. 5 dil biliyorum ilerde daha yüksek makamlarda daha iyi işlerde yapabilirim ama ailemi nasıl ikna edicem?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Polis olmak istiyorum ama ailem karşı. Nasıl ikna ederim?
1. yerin belli değil tamamen şansa kalıyor görev yapıcagın yer 2. Eğitimleri inanılmaz derecede zor ben Kayseri komando da aldım eğitimi 3. üstlerin çok baskısı oluyor öyle böyle değil 4. saatin belli değil Öyle dışardan baktığında üniforma baya havalı filan ama içerde olaylar farklı
Ya ama vazgeçersem de başka kendime yakıştıracağım bir meslek yok. Vücudumu geliştirdim, bir erkekle rahat rahat dövüşebilirim hızlı koşarım erken kalkarım. Yani vatan sevgisi de ağır basınca polisliğe karar vermiştim. Belkide vazgeçmeliyim bilmiyorum ama başka ne yapabilirim diye düşünüyorum
Kendi hayatın sen karar ver ben görüşlerimi belirttim Ayriyetten bende girmeden önce uzun yıllar boks spor yapmıştım makina gibiydim ama orada farklı oluyor hatta eğitim&atış 1. Si seçilmiştim yinede pişmandım çıktım şu anda kendi işimi yapmaya karar verdim
Yok vazgeçtirmiş olmadınız, aksine deneyimli biriyle konuşmak iyi oldu. Vazgeçtim sayılmaz ama düşünmem gerek. Tekrar teşekkürler iyi akşamlar dilerim☺️
Baş komutanımız Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” demiştir. Herkesin özgür düşünme ve hareket etme yetkisi vardır. Size ya aileniz bunu öğretmedi ya da öğretmenleriniz. siz gelipte neden buna inanıyosun ya da sen kapalısın yapamazsın diyemezsiniz. Türk olmak bu değildir. Ha tabi önce insan olmak gerekir.
Şu arkadaşa bir iki laf söylemek istiyorum Özgürlük var degil mi ülkede isteyen istediği şekilde giyiniyor siz niye karışıyorsunuz kapalı kızlara? Aynı şekilde kapalılar açıklara ksr dese hoşunuza gider mi? Ne astsubay, polisler var kapalı özgürlük sadece açık giyinmek degil, ülkede laiklik varsa herkese var şeriatla yönetilseydi bunları yazamazdın ben kimsenin tarafında değilim ama özgürlüğü açılmak zanneden sizin gibi cahiller görmek istemiyorum
ayy ne kadar meraklısınız arap kahramanlıklarına, tamamm. valla adamlara helal olsun :d çölün ortasından ilkel mitoloji tabanlı dinleriyle bin küsür mitologia arasından 5 kıtaya mitologia ihraç ettiler, hala da meyvesini yiyorlar. tamam sustum🤫
Bro benim evlencegim kızda hristiyan ama hiç bir dinde böyle Tssk geçme olayı yok bizimkinlerin yaptığı gibi ama kime anlatacaksın bunları beyin olmadıktan sonra iş zor.
yok knk türkçü ol bari biraz ya türkiye daha güzel bence :d hem polonya gibi tek tip değil , akdeniz insanı sayılır, karışık :d d attığıma bakma knk, bunda ciddiydim :
İleri de evlenince sorun olmaz o sorun değil de evet ne zaman nerede olacağın belli olmaz ama o da mesleğin gereği yani... Sen çok istiyorsan devam et bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence bunun hayaliniz olduğunu söyleyin
Mutlaka ol, ailen değil bu hayatı sen yaşayacaksın.
Pes etmem asla zor da olsa ikna edicem.. yani öyle umuyorum teşekkür ederim
Aileni ikna et. Bir polis meslektasinla evlenme şansın da olur. Sana başarılar.
Bende polis&asker olmak istiyordum küçüklüğümden beri sonra askerliğe girdim pişman oldum yapılcak iş degil
Neden peki?
1. yerin belli değil tamamen şansa kalıyor görev yapıcagın yer
2. Eğitimleri inanılmaz derecede zor ben Kayseri komando da aldım eğitimi
3. üstlerin çok baskısı oluyor öyle böyle değil
4. saatin belli değil
Öyle dışardan baktığında üniforma baya havalı filan ama içerde olaylar farklı
Ya ama vazgeçersem de başka kendime yakıştıracağım bir meslek yok. Vücudumu geliştirdim, bir erkekle rahat rahat dövüşebilirim hızlı koşarım erken kalkarım. Yani vatan sevgisi de ağır basınca polisliğe karar vermiştim. Belkide vazgeçmeliyim bilmiyorum ama başka ne yapabilirim diye düşünüyorum
Kendi hayatın sen karar ver ben görüşlerimi belirttim Ayriyetten bende girmeden önce uzun yıllar boks spor yapmıştım makina gibiydim ama orada farklı oluyor hatta eğitim&atış 1. Si seçilmiştim yinede pişmandım çıktım şu anda kendi işimi yapmaya karar verdim
Bende diyordum kesin istifa etmem devam ederim çok seviyorum filan ama o yönde ilerlemedi
Vay be öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim gerçekten
Tercümanlık için çalışıcam sanırım. B planım buydu zaten. O kadar dil öğrendim işe yarasın bari
Rica ederim banada diyorlardı böyle oluyorlar sonra ama kafaya koymuştum kimseyi dinlemiyordum sonra gerçeklerle yüzleştik
Onu yapabilirsin ama sen karar ver ben vazgeçirmiş olmayayım sadece yaşadıklarım bunlardı
Yok vazgeçtirmiş olmadınız, aksine deneyimli biriyle konuşmak iyi oldu. Vazgeçtim sayılmaz ama düşünmem gerek. Tekrar teşekkürler iyi akşamlar dilerim☺️
kapalıysan yüksek makamı unut daha arap mitolojisinden kurtulamamışsın
Senin gibiler olduktan sonra bunun lafı daha yapılır
ben türk'üm canım, arap asimilasyonuna boyun eğmem, eğenler de kendi bilir, bir şeyin değeri karşıtı ile anlaşılır derler zaten,
Baş komutanımız Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” demiştir. Herkesin özgür düşünme ve hareket etme yetkisi vardır. Size ya aileniz bunu öğretmedi ya da öğretmenleriniz. siz gelipte neden buna inanıyosun ya da sen kapalısın yapamazsın diyemezsiniz. Türk olmak bu değildir. Ha tabi önce insan olmak gerekir.
Şu arkadaşa bir iki laf söylemek istiyorum
Özgürlük var degil mi ülkede isteyen istediği şekilde giyiniyor siz niye karışıyorsunuz kapalı kızlara?
Aynı şekilde kapalılar açıklara ksr dese hoşunuza gider mi?
Ne astsubay, polisler var kapalı özgürlük sadece açık giyinmek degil, ülkede laiklik varsa herkese var şeriatla yönetilseydi bunları yazamazdın ben kimsenin tarafında değilim ama özgürlüğü açılmak zanneden sizin gibi cahiller görmek istemiyorum
@challt bilinçli düşünme tarzınız için teşekkür ederim. Keşke herkes sizin gibi düşünse
ayy ne kadar meraklısınız arap kahramanlıklarına, tamamm. valla adamlara helal olsun :d çölün ortasından ilkel mitoloji tabanlı dinleriyle bin küsür mitologia arasından 5 kıtaya mitologia ihraç ettiler, hala da meyvesini yiyorlar. tamam sustum🤫
ben ateist deilim bu arada,
sadece müslüman deilim, islamla şereflenmedim :d
Bro benim evlencegim kızda hristiyan ama hiç bir dinde böyle Tssk geçme olayı yok bizimkinlerin yaptığı gibi ama kime anlatacaksın bunları beyin olmadıktan sonra iş zor.
ben hristiyan da deilim ki knk :d o nerden çıktı
knk evleneceğin kız umarım ptotestandır, katolikse falan işin zor :d mutluluklar bu arada, darısı başıma :d
Polonya’nın Koyu katoliklerinden ahshshsh Eyw sağolasın
polonya dindar ülke knk hatta avrupanın en dindar ülkesi sanırım, İtalyayı bile geçtiler knk düşün :d
Aynen en dindar ülkesi ama bi o kadar da kızları güzel :d
yok knk türkçü ol bari biraz ya türkiye daha güzel bence :d hem polonya gibi tek tip değil , akdeniz insanı sayılır, karışık :d d attığıma bakma knk, bunda ciddiydim :
eski lehistan işte knk neaparsın :d
Neden polis olmanı istemiyorlar?
Ne zaman nerde olucağım belli olmazmış. İlerde evlenince sorun olurmuş falan filan
Kararlı olduğunu göstermelisin onların onayını da bekleme bence
Sen kendine uygun polislik mesleğini uygun görmüşsen ailenin saygı duyması gerekir. Önemli senin kendin için ne istediğidir.
Yani gizlice oku ve ol sonra alisirlar
Yok öyle olmaz ama bulucam artık bi yolunu. Kaç yıldır bunun hayalini kuruyorum
Hayalini kuruyorsan kesinlikle tatlı dille ikna et dicem ama eminim oda ise yaramıyor deilmi?
Aynen işe yaramadı. İlla elimi masaya vurup polis olcam lan gelin engel olun yiyosa demem lazım sanırım :)
Yok öyle deme kız ailen sonuçta kırma derim
Ahaha yok demem öyle güzellikle olması lazım sonuçta
Ailen neden istemiyor?
Ne zaman nerde olucağım belli olmazmış. İlerde evlenince sorun olurmuş
İleri de evlenince sorun olmaz o sorun değil de evet ne zaman nerede olacağın belli olmaz ama o da mesleğin gereği yani... Sen çok istiyorsan devam et bence
Hangi dilleri biliyosun
İngilizce, almanca, rusça, İspanyolca ve arapça.
Hepsi c1 mi la
Evet 10 yaşımda başladım öğrenmeye
Uuu afferin abicim
Olsan ne olacak aman kadınsın