Yks sınavına hazırlanıyorum ama evde çalışamıyorum
fazla kiloluyum ve kütüphaneye gitmeye utanıyorum çünkü instagramda fotoğraf atarken yüzümü bedenimi zayıflatıp atıyorum
Arkadaşlarım hocalarım ne kadar zayıflamışsın yazıyor bende evet 15 kilo verdim dedim
Beni şu anki halimle görsünler istemiyorum evde de ders çalışamıyorum napacağım
Nasıl zayıflayacağım
fazla kiloluyum ve kütüphaneye gitmeye utanıyorum çünkü instagramda fotoğraf atarken yüzümü bedenimi zayıflatıp atıyorum
Arkadaşlarım hocalarım ne kadar zayıflamışsın yazıyor bende evet 15 kilo verdim dedim
Beni şu anki halimle görsünler istemiyorum evde de ders çalışamıyorum napacağım
Nasıl zayıflayacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende yks çalışıyorum bence yt den bir vidyo izle sabahları egzersiz yap
Evdeyken canım hiç çalışmak istemiyor sen nasıl çalışıyorsun
Bende istemiyorum ama yapabilecek bişey yok mecburuz bazı kanallar eğlenceli ders anlatıyo onları izliyorum
Hangisi onlar 😌 ve nasıl çalışıyorsun yazarak mı sadece izliyormusun
Uyumuşum pardon önce vidyoyu izliyorum mesela biyoloji izliyosam çalışma kagıdı da yapıyorum önemli şeyleri yazıyorum sonrada soru çözüyorum
Önemli değil ☺️ her video sonrası mı soru çözüyorsun kaç net yapıyorsun
Evet her videodan sonra test çözüyorum mesela biyoloji canlıların ortak özellikleri testi çözdüm 12 doğru 2 boş
Süper 👏🏻👏🏻
Benim yeterli kaynağım yok babamla da küsüm para isteyemem ondan internetten test çözeceğim bende
Mantıklı zaten aynı test int te de var
Boy kilon nedir?
171 boy 87 kilo
Boyun gayet uzunmuş neden dert ediyorsun ki
Kilom var ama
Olsun kiloluysan ne olmuş ki gayet herkeste olabilir
Ailem çok laf söylüyor kiloma
Arkadaşlarım filan kilolu değilsin göze batan hiç bir şey yok diyor ama onlar günde en az 2 defa laf duyuyorum. Aramızda bir sorun filanda olunca bunun aklı anca boğaza çalışıyor diyorlar
Bunlar onların eksikliği sen kendini mutlu hissediyorsan kime ne , kimin ne dediğinin bir önemi yok sen sıkıca ders çalış ve istediğin bölümü kazan unide kafan rahat olur
Eminim çok tatlı ve güzel bir kızsın onemseme ne dediklerini onlar kendilerini haklı çıkarmak adına böyle diyorlar , kendi zayıflıklarıni örtmek için , sen bildiğin şeyi yapmaya devam et onlar konuşsun
Kendimi bu söylemlerden dolayı mutlu hissetmiyorum bir kompleks oluştu kendimde haklısınız ama 🙏
Kasıma kadar evden çalışmaya çalışacağım ve 10 kilo vereceğim sonra her gün kütüphaneye gideceğim. Dediğiniz gibi Üniversitede kafam rahat olur yüzlerini zor görürüm
Umarım istediğin gibi sonuçlanır ama bence sen böyle davranmamalari gerektiğini yüzlerine karşı soylemelisin
Yoksa hep aynı şeyi yaparlar
Haklısınız söylemelim çok teşekkür ederim size de iyi insanlar iyi ki var…🙏güzel gönlünüz gibi geçsin hayatınızda 😇
Rica ederim ne demek 😊
Çok kafana takarsan geleceğin gider öncelik sınavın olsun zamanla zaten zayiflarsin
Ama 10 kişi yazdı ne kadar zayıflamışsın diye utanırım şimdi
Kaçıncı sinifsin
Mezunum Üniversite sınavına gireceğim
Okula gitmiyon ki daha gelip geçici onları daha gormiceksinki niye utaniyon
Küçük bir ilçe ve tek kütüphane var burada okulumdaki herkes orada
veremem