Eğitim & Kariyer F16 pilotuna sorusu olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doktorlar avukatlar sitede böyle sorular açıyorlar bende böyle bi soru açayım dedim gelsin bakalım F16 pilotuna sorusu olan var mı? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 725 cevap paylaştı. Kaç km hızla gidebiliyor ve kaç adet bomba taşıyor 0 2 Yorumla Soran 5 ay Hız taşıdığın yüke göre değişiyor kardeşim saatte 700-800 km arası hız yaptığımız oluyo ama dediğim gibi tamamen yükle orantılı bişey bu Yorumla Soran 5 ay Tamamen boş ise 1000-1300 km hıza çıkıyoruz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay at yalanı inananı.. :))) 0 5 Yorumla Soran 5 ay Kardeşim sorun varsa sor yoksa boş yapma inanmıyorsan yazmak zorunda değilsin Yorumla Cevap sahibi 5 ay boş yapma hadi. Yorumla Soran 5 ay Boş yapan sensin tek hücreli kardeşimKonuşmuş olmak İçin konuşmaya gerek yok Komik oluyosun Yorumla Cevap sahibi 5 ay Bacaksız hayalini yazmışsın senı pekte bozmak istemiyorum ama inatlaşma bozuk para harcar rezil olur gidersin. Hem yalancılık hemde yüzsüzlük yapma o klavyeni kafana vura vura kırarım. Biraz delikanlı olun adam olun. Yalandan dolandan uzak durun. Yorumla Soran 5 ay O kafana vura vura kırarım diyen ağzında neler patlatırım hayal bile edemezsin Terbiyeni bozma düz çıktığın yere ters sokarım seni Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Korkmuyor musunuz 0 1 Yorumla Soran 5 ay İlk uçuşta geberiyodum ama şu anda sıfır korku Yorumla
sadeceölülergörür_ Takip Et Xper 2 Yaş: 20 5 ay Otomatik mi manuel mi 0 1 Yorumla Soran 5 ay Triptonic Yorumla
nikola8vv Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Senmisin 0 9 Yorumla Soran 5 ay Evet Yorumla nikola8vv 5 ay Nasıl bir his Yorumla Soran 5 ay Deneme uçuşları falan eğlenceli ama operasyonel uçuşlar stresli oluyo Yorumla nikola8vv 5 ay Kaçıncı sınıfsın Yorumla Soran 5 ay Sınıflandırma sizin bildiğiniz sınıflandırma olarak geçmiyor Rütbe şeklinde gidiliyor şu anda Teğmenim daha taze pilot yani Yorumla nikola8vv 5 ay burada ne işin var senin knk Yorumla Soran 5 ay Can sıkıntısı bi sizemi özel oluyo Ayrıca liseden beri kullandığım bi uygulama bu benimDiğer hesabı kapatmıştım bunu açtım yeni Güzel vakit geçiriyordum yani burada soru cevaplar falan Yorumla nikola8vv 5 ay Boş uygulama Yorumla Soran 5 ay Vakit geçiyo Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Yaş kaç 0 4 Yorumla Soran 5 ay 25 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Peki ilk kalkış sonrası motorda yangın çıkarsa iniş protokolü nasıl? Yorumla Soran 5 ay SENin sorduğun soru kitapta 6 ay uygulamada 3 aylık ders ya 😂 Yorumla Cevap sahibi 5 ay 4 ya da 5 maddeyle de özetleyebilirsin 😂 Yorumla
ZekeriyaGöz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 5 ay Korkuyor musun 0 2 Yorumla Soran 5 ay İlk uçuşta altıma yapıyodum diyebilirim ama şu anda şarkı söylüyorum Yorumla ZekeriyaGöz 5 ay Nasıl oldun bize de söyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kaç km hızla gidebiliyor ve kaç adet bomba taşıyor
Hız taşıdığın yüke göre değişiyor kardeşim saatte 700-800 km arası hız yaptığımız oluyo ama dediğim gibi tamamen yükle orantılı bişey bu
Tamamen boş ise 1000-1300 km hıza çıkıyoruz
at yalanı inananı.. :)))
Kardeşim sorun varsa sor yoksa boş yapma inanmıyorsan yazmak zorunda değilsin
boş yapma hadi.
Boş yapan sensin tek hücreli kardeşim
Konuşmuş olmak İçin konuşmaya gerek yok
Komik oluyosun
Bacaksız hayalini yazmışsın senı pekte bozmak istemiyorum ama inatlaşma bozuk para harcar rezil olur gidersin.
Hem yalancılık hemde yüzsüzlük yapma o klavyeni kafana vura vura kırarım.
Biraz delikanlı olun adam olun. Yalandan dolandan uzak durun.
O kafana vura vura kırarım diyen ağzında neler patlatırım hayal bile edemezsin
Terbiyeni bozma düz çıktığın yere ters sokarım seni
Korkmuyor musunuz
İlk uçuşta geberiyodum ama şu anda sıfır korku
Otomatik mi manuel mi
Triptonic
Senmisin
Evet
Nasıl bir his
Deneme uçuşları falan eğlenceli ama operasyonel uçuşlar stresli oluyo
Kaçıncı sınıfsın
Sınıflandırma sizin bildiğiniz sınıflandırma olarak geçmiyor
Rütbe şeklinde gidiliyor şu anda
Teğmenim daha taze pilot yani
burada ne işin var senin knk
Can sıkıntısı bi sizemi özel oluyo
Ayrıca liseden beri kullandığım bi uygulama bu benim
Diğer hesabı kapatmıştım bunu açtım yeni
Güzel vakit geçiriyordum yani burada soru cevaplar falan
Boş uygulama
Vakit geçiyo
Yaş kaç
25
Peki ilk kalkış sonrası motorda yangın çıkarsa iniş protokolü nasıl?
SENin sorduğun soru kitapta 6 ay uygulamada 3 aylık ders ya 😂
4 ya da 5 maddeyle de özetleyebilirsin 😂
Korkuyor musun
İlk uçuşta altıma yapıyodum diyebilirim ama şu anda şarkı söylüyorum
Nasıl oldun bize de söyle