arkadaşım bugün gitti gönderdi fotoğraflar meslek lisesi öğrencisiyim bu güne kadar ful sabah akşam takılıyorum bugün çok özendim dershaneye gitsem düzeltebilirmiyim acaba yoksa dershaneler başlamışmıdır eğitime ya da internettenmi izlesem videolar bi önerisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seviye durumun ne? Hangi alandasın ve hangi derslerin iyi
seviyem yok gibi bir şey çok kötü bir döneme denk geldim ne yalan söyliyeyim doğru düzgün liseye bile gitmedikki sayısala göre sözelde iyiyim alanım da büro yönetimi
Durumun iyise dershaneye git ama ortama çok takılıp derslerini ihmal edersen kötü olur. Matematik çalış seni öne sürükleyen matematik olur Türkçe basit hergün paragraf çöz ve dil bilgisini yapsan ful bile çekersin. Diğer dersler seni biraz zorlar oda aşina olamadığın konular olduğu için konuyu kavrarsan yaparsın
matematikle aram çok kötü dershanede geç kalmadımmı sence videolarla bir şey yapabilirmiyim
Büyük ihtimal başlamışlar çünkü yazın kayıt alıyorlar biraz geç kalmış gibisin ev ortamın ders çalışmaya müsaitse sıkı bir çalışmayla derecebile yaparsın yeterki çalış. Matematik temelini antrenmanlara matematik 1 den başlıyarak devam et sonra 2 sonra da karekök matematik birey serisi bir bakmışsın matematikten 25 net civarı yapıyorsun hiç bir şey zor değil yeterli sen iste. YouTubede bildiğim iyi hocalar var Tarih için Ramazan Yetkin, Coğrafya Bayram Meral, Edebiyat ve Türkçe Kadir Gümüş, Matematik İlyas Güneş ve Gerçel Matematik yinede sende bakarsın hangi hocadan iyi anlıyorsan ordan dinlersin.
staja gidiyorum bu sene her akşam çalışırsam yapabilirim gibi düşünüyorum kendime güvendim var da işte içerik konusunda sıkındaydım tonguç diyorlardı ilyas güneş ve gerçel matematiğe bakayım bi çünkü matematiğim harbiden çok kötü
Kendine inanırsan yaparsın önünde 1 yıla yakın zaman var ders anlatan hocalara bak hangisi sana göre iyise onu dinle
Bir şey söyleyeyim, kafama taktigimda hiçbir şey yapamadım ama umursamadıgım sene hemen kazandım bence sen de umursama sadece çalış ve geç her şeyi yapabilecek gücün var Allah'a güven
aynen öyle kafaya takılan şey hiç bir zaman başarılı olunmuyor beklenmedik anda başarı geliyor ama nasıl başlayacağım onu bilmiyorum
Kardeşim kesinlikle yaparsın önemli olan sınava kadar azimli çalışman
ya şu an kafama dank etti bu şimdide dershaneye gitsem eğitime başlamamışlarmıdır bir de 15-20K olmuş ücretler gidip tutturamazsam aileme ne diyeceğim
Kanka tuttursun yeminle bir tanıdığım aynı şekilde 0 bilgiyle 1 sene çalışıp galatasaray üniversitesine girsi
internettenmi çalıştı dershaneyemi gitti
Dershane ve İnternet
dershaneye geç kalmadımmı reis sence bu sene internetten çalışıp bir dahaki sene başaramazsam dershaneyemi gitsem
Kanka bende bu sene gidiyorum dershaneye çok az ilerledik
Şansın var kardeşim, disiplinli bir çalışma ile rahatça üniversiteye yerleşirsin. Alanın nedir?
büro yönetimi okuyorum
Hayırlısı olsun, başarılar.
Lise kaç ki neden ümitsizsin
12yim son sınıf ama hiç bir şey bilmiyorum özellikle sayısalda
Kaç yaşındasın yaşlılar bile üniversiteye gidiyor dert etme
bu sene sınava girme hakkım olucak işte derdim hiç bir şey bilmemem ders işlemedikki hiç
Şansını denemelisin
öyle yapıcam bu sene gidemezsem diğer sene dershane giderim artık
Şansını dene...
bakalım umarım başarılı olurum çok istiyorum da emek vermedim ki ya
Gidersin
inşallah ya abla
Yaparsın sen ☺️
inşallah ya bugün gördüm çok özendim de bilmiyorum ya serseriliğe çok vurdum şimdi pişmanım
Bak bende pişmanım bu yüzden bende yeter deyip başladım ☺️ olsun insanız