Uni son sınıfım bu dönem full alttan ders alıyorum sadece bir tane derste devam zorunlulugum var. Ben iphone alcam ama sadece 5 binim var ve albüm yapmak istiyorum söylemesi ayıp çok güzelim ve hep hayalimdi böyle güzel fotolar çekmek :/ bi türlü alamadım telefonu ama işe girsem iki ayda alırım sigortasız çalışcam bu arada çünkü devlet kredisi kesilir. Neyse işte çalışmaya deger mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hedef olarak onu koymuşsun, önceliğin oysa çalış kazan ve al. Zamanla önceliklerin değişir, hedeflerin değişir ve o hedeflere ulaşmak için çalışman gerekli, mantıklı yani. Başka (daha kolay para kazanmak için) yollara girme, emeğinle çalış kazan ve al.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Lütfen ama lütfen o sana only fans aklını veren abazayi hodugu dikkate alma belli ki ailen senin geleceğini düzeltmek için çalışıp cabalayio seni bir yere getirmeye çalışıyor onların yüzünü kızartma evet biraz zor olucak senin için ama git namusunla çalış lütfen bu gibi pis yerlere de kafa yorma şimdiden kolay gelsin sana
210 Yorumla
Soran+1 yılYok yok zaten ben anlamam öyle şeylerden çalışıp alacagım teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallah tek derdim o bu arada burdaki çogu erkek gibi olmayıp dogru yolda kalmamı söyledigin için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek umarım sana biraz katkım olmuştur bu arada buranın internet ortamı olduğunu unutma herkesin söylediği şey farklı olur sakın ola burdan birinin sözüne kanıp da dönüşü olmayan bir yanlış yapma sana öğrenim hayatında başarılar dilerim siz bu ülkenin geleceği olacak insanlarsiniz
Soran+1 yılGerçekten çok duygulandım bu sitede böyle aklı başında abaza olmayan adam gibi erkeklerin olması beni mutlu etti. Asla kendimi harcatacak bişey yapmayacagım yapsaydım çoktan almıştım telefon zaten ama ben hassas duygusalım o yüzden öyle şeyler yapmam ve inşallah iş bulup bi an önce para kazanırım iyi dileklerin için minnettarım🙏
Soran+1 yılÇabalayacagım olmazsa mezun olduktan sonraya derim nasipte varsa inşallah :)
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim sen de hep iyi ol kendine iyi bak güzel insan
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun yerine fotoğraf makinesi alabilirsin. Ayrıca Onlyfans'a üye ol diyen abazayı dikkate alma eğer kendine saygın varsa. Para ile kendini millete satmaktan başka bir şey değil bu.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet zaten ben beceremem ki öyle şeyleri düzgün iş bulur çalışırım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
İphone al sonra influencer falan ol ya da fotoğrafçılığa yönel bir işe yarasın o telefonu alacaksan hayalin sadece telefon olmasın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
28Cevap
- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 38,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence değmez ama siz bilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi model alacağına bağlı gidipte iPhone 13 14 alma iPhone 11 yeterli bence hem görüntü kalite arka kapak olarak çokta fark yok yani artık iPhone 14 alan erkek kıza zengin değil enayi gözüyle bakıyorum çünkü zenginler bile almıyor
17 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki öyle o kadar param olsa bile 14 alacak kadar enayi degilim. 11 almaya çalışıyorum zaten şu an gücümü zorlasam ancak 11 alabilirim
Cevap sahibi+1 yılUmarım alırsın arkadaşım 11 iş görüyor temizinden almak çok zor bir ara bende işe girip almayı düşündüm o zaman 7k falandı fiyatları çok iyiydi ya almadım şimdi pişmanım
Soran+1 yılKesinlikle evet 8 bindi ben gördügümde o zamanlar 4 binim vardı aileme dedim bak artmadan alalım diye ama cimriler işte ne vardı katsalardı bak şimdi iki katına çıktı daha da artacak keşke önceden ne yapıp edip alsaymışız ben de 11 istiyorum aslında proları üretimi durdurmasa 11 pro da iyiydi yurt dışı cihazları vat vergisiz oldugundan ucuz ama kayıt falan yapıyorlar ya onda bi sorun çıksa kullanamayız ve sıfır mı degil mi bilemeyiz o yüzden en iyisi güvenilit yerden 11 almak
Cevap sahibi+1 yılBenim bir arkadaşım kayıtsız aldı çok uğraştı. Birde kime guvenicen telefoncular hep dolandırıcı gibi. Temizinden Media Markttan al daha iyi. Ailen keşke yardımcı olsaydı senin de varmış elinde zaten ama aileler pek önemsemiyor iPhone olsun olmasın. şu an da benim içinde bir hayal iPhone almak
Soran+1 yılAynen öyle ne yazık ki :( çalışmayı düşünüyorum son çare gibi ama bi yandan düzgün iş bulmak da zor ama iki üç ay çalışsam alabilirim. Hayal deme senin okul yoksa iş güç falan vardır ya da ne bileyim ufaktan kenara koysan koysak alabiliriz belki. İnşallah bizim de olur
Cevap sahibi+1 yılOkul var arkadaşım ya hemde bir sürü alttan ders var belki seneye bile kalır. Çok zor para biriktirmek bu ekonomi de işe girip çalışsam dediğin gibi 3 ay kadar süre var paraya hiç dokunmamak gerekiyor ama üniversite de bu zor işte inşallah olur en kısa zaman da iPhone'umuz hayırlısı
Soran+1 yılOlacak inşallah 🙏
+1 yılDeğmez son modellere 11 falan 2. El garantisi olan 6 ay enaz 8-9 a bulursan tertemiz olabilir
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle temiz ikinci el bulunmaz ki
- +1 yıl
Valla 0 i zekice olmaz 15 k 3-4 yillik cihaz vermek yani Android amiral gemisi bi cihaz al cok daha mantıklı
Soran+1 yılPeki yurt dışı cihaz nasıl sence kayıt yapıp kullanılan
- +1 yıl
O mantıklı ama en yeni modelleri icin 30 k ya falan denk geliyor 14 pro galiba 3 k kayit 33 k ya son model iPhonen olur ama agari ucrete yakin paralarla almakta cok mantiksiz olur aylik gelirim 10 k dan biraz fazlaysa alınabilir bide guvenilir birinin getirmesi lazim
Soran+1 yılAma asgariyi hiç harcamicam ki gurbetteyim ama kirayı ailem ödüyor faturaları da kredi burstan veriyorum yani alacagım asgari direkt birikecek
- +1 yıl
Lan guzel bi ulkeyse part time ise gir 1 aya alirsin
Soran+1 yılGüzel ülkeye nası gitcem gitcek param olsa iphone alırdım zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana sugar dadıy ayarlıyım alır sana ayda 10 bin masraf edıyo bana arkadaşını ayarlıyım sana :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYa of :D
Cevap sahibi+1 yılistermisin
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/MeUW9ba
Bak burada var dolap ve gardropa uygulamasına baksana uygun şeyler var
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bu kadar vizyonsuz musunuz? Hayaliniz iPhone mu? 🤦🏻
31 Yorumla
Soran+1 yılVizyon telefon istemekle ölçülmez senin vizyonsuzlugunun yanı sıra sakatlık da var
- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılDeğmez canım derslerine odaklan sınıfını geç
10 Yorumla iphone almak için böyle bisi yapcaksan değmez bari kitap falan al faydası olur
10 Yorumla
+1 yılAbi istediğin kadar güzel ol fotoğraf çekip paylaşıp millete begendirerek para falan kazanamayacaksan değmez ya
02 Yorumla
Soran+1 yılPara kazanmak için degil özgüvenim besleniyor
- +1 yıl
O zaman al
+1 yılAyda 20-25 bin sigortasız iş, hmmm acaba ne işi ola ki? 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılEvi ben geçindirmiyorum alacagım asgari ücrete dokunmayacagım 3 ay çalışsam geliyor
- +1 yıl
Iyi de iPhone 50 küsür bin nasıl alacaksın 20 bin birikimle?
Soran+1 yılSon modeli almayacagım zaten 11 alacagım
- +1 yıl
Ha anladım. Çok istiyorsan çalış al tabiki ki mantıklı. Burada sormana gerek bile yok bu tür şeyleri ne istiyorsan onu kovala hayatta.
Soran+1 yılŞu yüzden sordum ben bu dönem alttan ders alıyorum devam zorunlulugum yok acaba çalışsam akşam da notlara baksam pdf atıyorlar ders notlarını gruba. O şekilde geçebilir miyim iki şeye odaklanmak zor olur mu o açıdan fikir edinmek istedim
- +1 yıl
Geçersin herhalde herkesin kapasitesi farklı sen kendini daha iyi tanırsın
Bir telefon için niye kendini bu kadar kasıyorsun? Telefon senden daha mı değerli?
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim için önemli
Soran+1 yılBen hep profesyonel fotolar çekmek istedim ve sosyal medyada aktif biriyim ama telefon yüzünden yapamıyorum
+1 yılher şey para değil lütfen para için kendi gururunu incitecek şeyler yapma 5 bine 2. El çok sağlam fotoğraf makinası alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen önce alttan derslerini geç iphone alırsın
10 YorumlaGit kanını canını dişine tak teneke parcasii için günlerini aylarını heba et
00 Yorumla
+1 yılİphone yerine daha çok özellikleri kaliteli kamerası daha iyi xiaomi mi 11 var
00 YorumlaÇok istiyorsan ve aldığında işine yarayacaksa çalışabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılValla h8c gerek yok 13 promax aldım bi gün icin vardır öyle biri
10 Yorumla- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe iPhonemuş yahu işe bile girdiriyor😄
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlyfans üye ol fotoğraf için para atıyorlar kızlara oturduğun yerden para kazanırsın
08 Yorumla
Soran+1 yılNası bişey anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılMesela sana diyor ayağını göster gösterirsen 100 dolar misal veriyorum. Sana paralı üye oluyorlar
Soran+1 yılOlur mu acaba nası bi uygulama veya site? Ben hiç o toplara girmemiştim peki yüzümüz görünmek zorunda mı bi de şey yabancı türk karışık mı
Cevap sahibi+1 yılÇıkayım gizliden yaz bana anlatayım olur mu
- +1 yıl
Bütün p*rno sapıklarin ayyaslarin a* popiş gösterenlerin. İlişkiye girip vidyo atanların oldugu bir site. iPhone almak için değer mi sence?
Soran+1 yıl@ÇevikYiğit zaten yapamam sordum ama ben hayatımda öyle şeyler denemedim
- +1 yıl
En iyisini yaparsın. Bence işine karismak gibi olmayim ama elindeki ile yetin biraz 😊
Soran+1 yıl@ÇevikYiğit elimdekiyle çok yetindim artık sıkıldım. Düzgün sigortasız bi iş bulsam çalışmak istiyorum :/
İphone o kadar iyi değil bence
10 Yorumla
+1 yılDeğer tabi hemen gir vakit kaybetme
10 Yorumla
+1 yılBu aşkın mânâsı nedir Türkiyede
03 Yorumla
Soran+1 yılHavalı bi kamerası var benim almak istememin tek sebebi kamerası
- +1 yıl
Gerçi herhangibir telefon almak için işe girmek lazım bu memlekette ama xiomi mi 11 var alacaksan onu al
Soran+1 yılOnu da alamam zaten bi telefon artık 10 binden aşagı degil
Aga ben istesem alırımda değmez bence işe girmene
01 Yorumla
Soran+1 yılAl bana ver peşin 5 bin veririm kalanı da taksit yap?
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 356 cevap paylaştı. ne bursu alıyorsun geri ödemeli olan mı?
014 Yorumla
Soran+1 yılNormalde geri ödemesizdi ama geri ödemeliye dönüşmüştür alttan dersler yüzünden. Ama diger dönem devam zorunlulugum olacak o yüzden bu dönem çalışmam lazım bi dönem için krediyi riske atamam neyse işte sence çalışayım mı tam zamanlı bi işe girsem asgari alırım iki ay çalışırım zaten beş de bende var iphone alırım sence olur mu akşam da notları yazarım falan zaten üç aydan sonra işten çıkarım sence mantıklı mı
- +1 yıl
o istediğin telefonu almak için çalışman mantıklı, zaten derslerini bir süreliğine not alarak idare edebilirsin bölümün mühendislik falan değilse. ikincisi eğer kyk bursu alıyorsan geri ödemeli olana döndüyse onu öğrenmelisin, bu kredi sigortalı bir işe girdiğinde kesilmez ama karşılıksız bursun durumu farklı olabilir. şimdi yarın kredi yurtlar kurumunu arayıp kredi mi burs m onu tam olarak öğrenirsin ona göre araştırırız.
Soran+1 yılSigortasız tam zamanlı işe girsem olmaz mı peki
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim birine danışmam gerekiyordu kimseye söylemedim buraya yazdım yardımcı oluyorsun teşekkür ederim ben iletişim fakültesi ögrencisiyim nası bi işe girebilirim sence?
- +1 yıl
hızlı iş bulabilmek için üniversite çevresindeki kafelerde bunun dışında bazı kitapçılar, yayınevleri part-time eleman arıyor bu tür yerlerde çalışabilirsin. bunun dışında aslında bölümünle ilgili çalışacağın yerler gazete, tv, reklam ajansı gibi yerler olabilir hem bu alanda deneyim kazanırsan mesleki anlamda seni çok geliştirir.
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim
- +1 yıl
iletişim bölümünü bitirenlerin çoğu okulu bitirince mesleği dışında işlerde çalışmak zorunda kalıyor. bu alanda iş bulabilmek oldukça zor. öğrenciyken kendini mesleğinle ilgili geliştirirsen sana çok faydalı olur. mesela buradan mezun olan kişilerin çoğu haber yazmayı bilmez okullarda verilen eğitim daha çok teorik. herhangi bir konuda çekim yapmak, röportaj basit video montajı gibi şeyleri öğrenip uygulama yapmanı öneririm.
Soran+1 yılYa işte kaliteli kamerası olan telefon alabilsem sosyal medyaya girecegim zaten ama telefon alamıyorum ben biriktirdikçe fiyatlar zamlanıyor yetişemiyorum ki üstelik şu an bi de ögrenciyim :/ yaşadıgım şehir küçük pek gelişmemiş burada kendi bölümüme dair bi iş bulamam başka iş de bulmak için ne yapacagım ilan falan deme hiç bulamadım :( resepsiyon olarak işe almazlar mı beni sence
- +1 yıl
tamam iphone kaliteli telefon ama elindeki parayla da orta kalite bir telefon alabilirsin önemli olan içerik üretmek. küçük illerde bu basın yayın-tv sektöründe ilerlemen zor. iş imkanları büyükşehirlerde. bulunduğun yerde iş bulmak zor olabilir haklısın, resepsiyon da olabilirsin önemli olan çalışmak.
Soran+1 yılIphone istiyorum :( biraz asosyalleştim aslında çalışmaya cesaretim yok ama başka çarem de yok iki üç ay maaşı koyarım mis gibi alırım telefonu diyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
+1 yılbaska turlu de alamazsin zaten gir calis
00 YorumlaSigortlaı çalışsand akredi kesilmiyor gir çalış
00 YorumlaAkıllı Telefon Alışverişi konusunda 2b cevap paylaştı. İşe gir ve telefonu al
00 Yorumlaİphone olsa ne olacak ya
Boş hevesler00 Yorumlaİphone şart değil bence
00 Yorumla
+1 yılFotoğraf makinesi alsan daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılAbla kafan güzel mi aklın telefonda senin
00 Yorumladeğmez
10 YorumlaDeğmez bence.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSiz kafayı yemişsiniz.
10 Yorumlaiki aya fiyatlar üc kati olur xd
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılTek derdin bu mu lan
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an için bu valla
değmez bence
00 Yorumla
+1 yılhayır girmemesem de olur
00 Yorumla- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılzengin manita bul :)
00 Yorumla
+1 yılDeğmez…
00 Yorumla
+1 yılDeğmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDegerrr bence kamerasi müq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirin
00 Yorumla
+1 yılDeğmez
00 YorumlaVizyonsuzluk
00 Yorumla
+1 yılDeğmez
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Akıllı Telefon Alışverişi > Sorular > iPhone alabilmek için işe girmeli miyim, değer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım