Simdi ben acikta okuyordum örgüne geçmek istedim lakin 2. Dönem 2. Sınavlarını vermemiştim para yatirmadigim için. Açıktan olmaz dedi herkes geçtim örgüne, sınıfta kalmak benim için korkunç. Tekrar açığa geçip notlarımı verip örgüne geçip, sınıfta kalmamak istiyorum. Adam ver notlarını yapayım seni 12 dedi. Eğer tekrar açığa geçer isem 11 mi olurum yoksa 12 mi? Çünkü 11 den sınavlar vermem gerek keza yaşım ise 12 ye uygun.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sabrın selametin varsa okuldan devam et ama açıktan çatır çatır geçiyorsun. Ben 1 sene tam olmadan diplomamı aldım. Ki senin muhtemelen uzun da sürmez
Iyi bir şekilde öğrenmek istiyorum açıktan bitireceğim ama çünkü sınıfta kalıyorum örgün de
Tek bir sorun var birebir egitimden eksik kalıyorsun. Bunu okulda rehberlik hocasina danış derim. O sana daha etkili bilgi verir anlık karar verme sakın
Kalsan bile devam edebilirsin yani onda dönem sıkıntısı yok
Ya zaten sonra birebir eğitime geçeceğim amaç kalmamak için dersleri vermek 1 dönem zaten şubattan sonra kurtuldum.
Sen o zaman öğretmeninle konuş olabilecek gibiyse kalan sınavı ver yani olmuyorsa bile dediğim gibi açık liseden notun geçerli oluyor kredi olarak geçiyor 170e tamamladın mı mezunsun mesela ben kız meslek çıkışlıyım 26 puandan sonra devam ettim. Pandemi olduğu için online sınavlarla yaklaşık 5 6 ay sürdü
Oluyormuş yarın aldırıcam açığa çalışmaya başladım.
Yani okulda gördüğün dersleri tam olarak vermiyorlar bile açık lise uygulaması var. Instagram ne bileyim youtubdan takip edebiliyorsun 7 ekim kayıt tarihi son gün diye biliyorum
Düz mü devam edeceksin yoksa meslek uzerine mi?
Düz
Evet takip etmem lazım youtube hocalarından dinliyorum dersleri
Düz olunca arayı kapatmak için üniversite okuman gerekecek meslek üzerine okursan belki sana faydası olur.
Ben pişmanım sen bilirsin yine üniversite şart oluyor ama donanımın olmuş olur uzatıyor öylede bir sorunsalı var
Uni okumak istiyorum zaten olsun
Kısacası açık veya okuldan farketmez ne istediğini biliyorsan yavaş yavaş ta olsa ilerlersin senin daha çok şansın var. Aramızda yaş farkı var yeni jenarasyona baglısın bir nevi iyi düşün iyi karar ver
Evet bence sınıfta kalmaktan daha iyidir kendim çalışıp geçmek.
Ya uzamasında diyelim ki uzadı durumun olmaz insanlık hali sistemde ya pasif ya aktif yazıyor eline tasdiknameyi tutuşturup bundan sonra okuyamazsın demiyorlar. Muhattabın atm birde sensin 😁😂
Ahah evet ya para yatırılması gerektiğini bilmiyordum. Ailem şu an 11 olduğum için gene geçersem 11 olurum diye düşünüyorlar. Tabii ilk dönem sınavlarını verdim ben.
Ya parasız olmuyor. Ben 50 lira verdim her sınav için diplomayada para istiyorlar bağışmış onun adi da yani yoksa bile elinde olan neyse onu soruyorlar yinede alıyorlar o parayı
Şimdi sorumluluk derslerimi vericem açıktan bir de 12. Sınıf sınavlarına mi para vermem gerek? Onlara girmesem ne olur ki zaten yine 12 olacağım.
Tam olarak nasıl olur bilmiyorum bunu öğretmenine sorabilirsin ya da bulunduğun yerdeki halk egitimede danısabilirsin eğer açıktan devam etme gibi bir durum söz konusuysa muhtemelen Şu an yarıda bırakırsan dönemin başı 11nci sınıf olmuş oluyor kredi zaten kademe kademe 45 1 sınıf 2 sınıf 70lerde sanırım 3 sınıf 140 gibi sonu 170 zaten
Öğretmenlerin sisteme geçtiği puanla yarıda bırakırsan o notla devam ediyorsun kanaat notu öyle biliyorum
Anladım teşekkürler
😊😊😊
Tekrar geçersen bı senen gider
Nasıl ya 12 olmam lazım ama
açığa geçersen1 sene geriden gelirsin
11 mi olurum yani
12 isen evet 11
Kredi
Kredi düşük sorun girmem gereken sınavlara girmedim çünkü para yatirmadim
11. Sınıf 2. Dönem 2. Yazili vermediğim gözüküyor, haliyle 12 olmam gerekmez mi
evet ben okudum yıl sonu bir ton kağıt
Neye evet? Sınıfta kalamam tekrar geçip sınavları versem 12 olup? Yaşım buna uygun.
özel yaz detay verem
Abicim burdan veremiyor musun
Bilgim az