Eğitim & Kariyer En iyi bölüm nedir? ggffgvnk Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir meslek lisesinde okunabilecek en iyi bölüm En iyi bölüm nedir? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Enperatriz_EztiaFenomen Takip Et Master Yaş: 26 5 ay İş bulabildiğin bölüm en iyi bölümdür. 1 0 Yorumla
YBlacKK Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 92% 5 ay Bilişim teknolojileriElektrik elektronik teknolojileriDenizcilikUçak bakımEndüstriyel otomasyonVs 0 2 Yorumla ggffgvnk 5 ay Gastronomi nasıl Yorumla YBlacKK 5 ay Güzeldir oda ünv de ondan devam ettin mi mis gibi gider Yorumla
İncel_zortlatan Takip Et Xper 1 Yaş: 22 5 ay makine , inşaat , elektrik , radyo sinema televizyon , sağlık veya itfaiyecilik 0 2 Yorumla ggffgvnk 5 ay Gastronomi nasıl Yorumla İncel_zortlatan 5 ay aa o da iyi , benim kuzenim istiyor ve yakışır aşçılık Yorumla
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 377 cevap paylaştı. bilişim ya da kimya 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 479 cevap paylaştı. Bilişim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İş bulabildiğin bölüm en iyi bölümdür.
Bilişim teknolojileri
Elektrik elektronik teknolojileri
Denizcilik
Uçak bakım
Endüstriyel otomasyon
Vs
Gastronomi nasıl
Güzeldir oda ünv de ondan devam ettin mi mis gibi gider