Kızlar, üniversiteyi kazanırsam burs alabileceğim nereler var?

Üniversiteye hazırlanıyorum lise boyunca kitaplarımı hep ben aldım pybs bursu kazanmıştım 8 de sınava çalışıyorum yoğun şekilde kendi bursum ile okumaya çalışıyorum kitaplarımı kırtasiye eşyalarımı kıyafetlerimi yani okul götüreceğim içeceği yemeği felan hep bu para ile alıyorum babam bana hiç birsey almıyor sadece elektrik su parası felan istemuyodu artık onunda parasını istiyor bursum zaten diğerlerine kıt kanaat yetiyor buna nasıl yetecek onu bile bilmiyorum bir insan çocuğuna bunu yaparımi dedirtecek cinsten bide bugün yemekte sal. k kardeşim gitti okul felan üni konusunu açtı ben hiç biseg demedim arkadaşları var kardeşimin onlara babası aylık 5 6 bin civarı felan veriyormuş ta felanda bana döndü sen boş yere ümitlenme ben üniversitede sana 5 kuruş bile vermem avcunu yala körmü bursunu har vurup harman savunma diyo hemde benden para kesiyo yedine içtine felan diye zar zor yetio hatta kendime 1 senedir kıyafet bile almadım bide hani erkekte değilim yani bir insan kızına bunları nasıl der çok düşünüyorum napicam diye kafam karışık derslerime bile odaklanamıyorum çok üzülüyorum çevremde herkes yiyip içip gezerken ben bunları yapmıyorum sesim bile çıkmıo napıcam bilemiyorum üniversiteyi kazanırsam burs alabileceğim nereler var bilgisi olan var mı

Kızlar, üniversiteyi kazanırsam burs alabileceğim nereler var?