Eğitim & Kariyer Aylık 20 bin lira maaş sizce nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 28 yasınsayım yenı ıse gırdım Güncellemeler+1 yıl 20 bın az mı cıdden manyak bu mıllet Aylık 20 bin lira maaş sizce nasıl? Cevapla Maaş Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl 28 yasındasın yenı işe girdin 20 bın alıyorsun meslek ne... ilk işin degıl dımı:D:d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Avukatım serbest calısıyordum kuruma gectım Yorumla mdankk +1 yıl kurum baya buyukmus... iyi para Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. Maalesef az artik 20k ile gecinilmiyor tek başına 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı. İyi dir İyi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evlenelim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne ıs yapıon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çalışmıyorum canım bak bana Yorumla Soran +1 yıl Gizlıden cık :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vazgeçtim boşadım seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
28 yasındasın yenı işe girdin 20 bın alıyorsun meslek ne... ilk işin degıl dımı:D:d
Avukatım serbest calısıyordum kuruma gectım
kurum baya buyukmus... iyi para
tek yaşıyorsan baya az
Maalesef az artik 20k ile gecinilmiyor tek başına
Bekar için idare eder
Gayet iyi
Yoksulluk sınırının altındasın kardom
İyi dir İyi.
evlenelim
Sen ne ıs yapıon
çalışmıyorum canım bak bana
Gizlıden cık :)