Eğitim & Kariyer 12.sınıflarda devamsızlıktan kalma var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 12 sınıf bu sene af var mı devamsizliktan kalma yokmu bilen var mı? 12.sınıflarda devamsızlıktan kalma var mı? Görüş Yaz 2 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
u AskiyasamakFenomen Takip Et Master Yaş: 29 4 ay Eğitim & Kariyer konusunda 4,8b görüş paylaştı. Merhaba, artık bu yıldan sonra tedbirler eskisi gibi katı olmadığı için sınıfta kalma da olabilir. O yüzden devamsızlık yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ediyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 1 0 Yorumla
yorksFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 21 4 ay En son MEB bakanı Mahmut Özer, 12.sınıf öğrencilerini devamsızlıktan bırakmayacağız demişti. 1 3 Yorumla Soran 4 ay biliyorumda o gucen seneyemi ozeldi Yorumla Soran 4 ay onun hakkinda bilgi yok Yorumla yorks 4 ay Sanmıyorum tek seneye özel olduğunu, bence geçerlidir :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Merhaba, artık bu yıldan sonra tedbirler eskisi gibi katı olmadığı için sınıfta kalma da olabilir. O yüzden devamsızlık yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ediyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
En son MEB bakanı Mahmut Özer, 12.sınıf öğrencilerini devamsızlıktan bırakmayacağız demişti.
biliyorumda o gucen seneyemi ozeldi
onun hakkinda bilgi yok
Sanmıyorum tek seneye özel olduğunu, bence geçerlidir :D