5 dil bilmekte olan biri olarak söylüyorum: -O dile çok fazla kulak alışkanlığınızın ve yatkınlığınızın olması lazım. Bunun için en iyi önerim bol bol şarkı söylemeniz olur. - İstediğiniz dilin dil bilgisinde (gramerinde) gelişmeniz gerekmektedir. (ÖRNEK: Fiil çekimi, şimdiki zaman, gelecek, geçmiş, emir cümleleri, sıfat tamlamaları, iyelik ekleri...) -Her gün yeni 10 kelime öğrenmeyi dene. -Aynada kendi kendinize o dilde konuşunuz.
İşin acı gerçeği şu ki bir dilde ileri bir seviye gelmek istiyorsanız dişinizi sıkıp çalışmanız gerekecektir. İyi akşamlar
Evet ya rahat takilalim kasmayalım illa bi isim koymak zorunda değiliz. Aramızdaki samimiyeti ilişkiye taşıyıp birbirimizi yıpratmaya ne gerek var ben hemen sıkılırım boyle olursa kaçmak isterim avucunda tutamazsın pırrrr gitmişim
Burdan kimseyi engellemedim lütfen engelletmek zorunda bırakmayın kendinizi teşekkür ediyorum ilginizi ve tanışma istediğinizi de anlıyorum fakat karşılığı bende olmadığı için kibarca reddediyorum anlayışla karşılarsanız sevinirim.
En İyi Cevaplar