Güncellemeler
5 ay
Hırsızlık mı yapalım kendimizi satalım ne yapalım ey yöneticiler neden böyle insanlara beş kuruşu çok görüyorsunuz bu krizde
Engelli maaşımı kestiler sebepsiz yere tek geçim kaynağım oydu oda gitti kafayı yiyeceğim bir akıl verin bu ay yatmayacak kestiler evimde hiç bir gelir mal mülk yok Babam üzerinde ev var bir tarla emekli maaşı alıyor faturalarım var gelirim var ben hastayım çalışamıyorum hükümet neden böyle yapıyor bana neden muhtaç olmamalı nedeni ile kesiyor maaşımı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aaa nedenn sorguladınız mı
Kesilmesini diyorsan e devlette muhtaç olmama nedeli ile yazıyor
Hayır onu gidin araştırın onda bır yanlışlık vardır
Artık bağlanmaz o 3 ay başvuru yapsan
şu an sıgortalı bır işe başladınız mı
Ne sigortası normal çalışamıyorum
Hayır kesemezler
Bağlanmaz dıe bir şey yokk
Uğraştırır baya
Hayır uğraştırmaz
Engelli maaşını kesme nedenleri nedir?
Muhtaç olmama nedeni ile
Bunun için farklı gelirlerin olduğunu tespit etmişlerdir.
Gelirim yok yanlış tespit etmişler Kredi Kartım var sadece
Başka gelirin yoksa itirazda bulunabilirsin. Evet devlet bu konuda suistimal olmaması için hassas davranıyor ve dikkatle takip ediyor. Kredi kartı harcaman, verilen desteği geçti ise keserler. Bir tanıdığımın ev kirası ödemediği tespit edilince yoksulluk desteğini kesmişlerdi. Daha sonra kira kontratı yaptık ve tekrar maaşını bağlattık.
Verilen destek nedir bilmiyorum para çekmek alışveriş yapmak kaç lira olmalı ben taksitli avans çektim 800 Lira sonra 400 Lira çektim avans çünkü lazımdı maaşım yatarsa öderim dedim bunlar muhtaç olmadığımı dile mi getiriyor onlar saçmalık
Tam nedeni bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum ama itiraz edebilirsin. Maaşın tekrar bağlanabilir.. Genellikle en küçük şüpheli durumda kesiyorlar..
Ama beni köle etmeye hakları yok en ufak harcama da yapma şunu yapma bunu yapma ömür boyu çürü diyorlar iki üç kuruşluk para için başka gelir olmasın eh bu krizde o para nasıl yetecek
Haklısın ancak biz henüz gelir seviyesi tüm halkına bakmaya yetecek Hollanda, Norveç seviyesinde bir devlet olamadık. Cepte para olmayınca bu tür destek ödemeleri sembolik seviyede kalıyor.. Dolayısı ile olmayan paradan sana pay verdikleri için gözleri hep üzerinde oluyor.
Para çok çok gelir adeletsizliği var halk mecbur bırakılıyor tek gelirde
İşte sorun onu çözmek.
SGK'ya sormanda fayda var.
Sgk engelli maaşı ne alaka
Nedeni ne
Muhtaç olmama nedeni ile
Böyle bir sacmalik olabilir mi
Çalışmıyorum hiç bir şekilde tek gelir oradan geliyor ailede ki gelire bakıyorlar diyorlar benim ailem ayrı ben ayrı keyfi kesiyorlar hükümete yük olduk
Bunu belirttin mi
Kime
Hastaneden heyet raporu al yeniden başvuru yap
Engelli raporum süresiz süreli değil heyet raporu nedir bilmiyorum
inan bende şaşırdım