Yaa abi başıma ne geldi. Allah bi daha getirmesin. Gün boyu apart gezdim sabah 9dan itibaren ve fiyatı 3 binden aşağı bulamadım. Saat 2de eşyalarımı onun yanına koyabileceğimi söyleyen bi apartçının yanına bıraktım. Yine bi Kadın aldı emlakçı şıktı 2 yer gezdirdi bana ordan da ger bırakmadı kendin yürüyerek git dedi bilmediğim yerden.5ten itibaren o eşyalarımı koyduğum elin aparatında durdum akşam 10a kadar.10da emlakçı bi abi bana 2 bin TL yaptığı bi apartı gösterdi. Onu da annrm komisyon depozito istemediği için itiraz etti olmadı. Gece 11 buçukta döndüm. Hala o adamın bile gittiği alartın önündeki siyah cam alandayım. Annem bana belediyenin yerlerinde kal dedi ve onalr da hepsi dolmuş bulduğum 200 tl. Bunu bile verdim. Taksici beni falez uygulama otelinin önüne bırakmış. Bunu 15 dakka bekleyip sonra resespsiyonşst amcayı arayınca anladım ve nasıl ağlayasım geld orada. Uyguma aoteli konyaaltındayfı. Sonrabi taksi geldi aldı beni ordan götürdü yerime ve 100 tl tutmuş. Toplamda taksiye 150 tl verdim. Yarın giderken de 50 verirsem bugğn 400 gitti. Ne diyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okuduğun üninin itiraf sayfalarina giriyorsun orada bulursun
Ev arkadaşı sayfasını bşle takip ettim ama düzgün yok. Düzgün eve kişi başı 3 istiyorlar
Valla yapicak bisey yok yurttan başka care kalmiyor oğrenciler için
Kiralar baya pahalı kültürde uçmus
En iyis apart.3 bin kira yemek elektrik içinde değil ama apartta elektrik evdeki kadar fazla gelmez
Evet bende apartta kalıyorum küçük ama karışan eden yok rahat yani
Ne kadar? Hangi apart
Ben önceden kiraladım o yüzden ucuz aslında apart gibi değil 1+1 daire burası Ulusoy caddesinin bir alt sokağı
Ulusoy nere bilmiyorum ki teknokente yakın mı? Kız hali de var mı apartın
Yok yurt gibi değil ev burası apart diyorlar ama değil
İlk kezmi Antalya'ya geliyorsun
Hayır da adı ne sizinkinin kızlara göre de var mı bildiğin bi yer
Yok buralarda normal daireler var bak isteersen
Onlar da kii başı 2 midir ama güçlerinde olucak
Ne yaptın bakabildinmi
Sağol bi sen sordun hattımı
Tabiki var mı bir ihtiyaç yapabilcegim
Ama siz benden 20 yaş mı büyüksünüz,
Evette yaşın yardım konusunda önemi nedir
Yaa abi başıma ne geldi. Allah bi daha getirmesin. Gün boyu apart gezdim sabah 9dan itibaren ve fiyatı 3 binden aşağı bulamadım. Saat 2de eşyalarımı onun yanına koyabileceğimi söyleyen bi apartçının yanına bıraktım. Yine bi Kadın aldı emlakçı şıktı 2 yer gezdirdi bana ordan da ger bırakmadı kendin yürüyerek git dedi bilmediğim yerden.5ten itibaren o eşyalarımı koyduğum elin aparatında durdum akşam 10a kadar.10da emlakçı bi abi bana 2 bin TL yaptığı bi apartı gösterdi. Onu da annrm komisyon depozito istemediği için itiraz etti olmadı. Gece 11 buçukta döndüm. Hala o adamın bile gittiği alartın önündeki siyah cam alandayım. Annem bana belediyenin yerlerinde kal dedi ve onalr da hepsi dolmuş bulduğum 200 tl. Bunu bile verdim. Taksici beni falez uygulama otelinin önüne bırakmış. Bunu 15 dakka bekleyip sonra resespsiyonşst amcayı arayınca anladım ve nasıl ağlayasım geld orada. Uyguma aoteli konyaaltındayfı. Sonrabi taksi geldi aldı beni ordan götürdü yerime ve 100 tl tutmuş. Toplamda taksiye 150 tl verdim. Yarın giderken de 50 verirsem bugğn 400 gitti. Ne diyorsun?
Özelden yaz istersen
Niyeki abi
Erkel desen bn
Ha?
Erkek kabul edermisin kiranın hepsini ben öderim
Hahahh ev alsan bile olmaz nikahsız
Yapcak bisey yok nikah sonra... 😅😘
Abi yaşın?😅
16.5 abim 🤣