Eğitim & Kariyer "Ağlasamda" kelimesinde da eki ayrı mı birleşik mi yazılıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 "Hani gitmeyecektin ağlasamda"ağlasamda mı?ağlasam da mı? "Ağlasamda" kelimesinde da eki ayrı mı birleşik mi yazılıyor? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
m Arag0rnFenomen Takip Et Guru Yaş: 38 4 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b görüş paylaştı. Ayrı yazılır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sinirrr Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 97% 4 ay Ağlasam da, üzülsem de, yıpransam da, .. Ayrı yazılıyor. . ✅ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Bağlaç olanlar ayrı yazılır ağlasam da rahatlasam gibisinden türkçe hocan eltin miydi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
krisby Takip Et Yoda Yaş: 23 4 ay Bağlaç olan de da ayrı yazılır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 40 , eig 40% 4 ay Eğitim & Kariyer konusunda 741 görüş paylaştı. Ayrı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 4 ay Eğitim & Kariyer konusunda 587 görüş paylaştı. Ayrıııı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eig 100% 4 ay Da ayrı yazılır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b görüş paylaştı. Ayrı yazılır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
signum Takip Et Xper 5 Yaş: 29 4 ay Ayrı yazman gerek, çünkü bağlaç. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 99% 4 ay Ayrı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lemean Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 99% 4 ay Ayrı… Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zumbaba Takip Et Bilge Yaş: 37 4 ay Ayrı yazılır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 28 4 ay Eğitim & Kariyer konusunda 6,4b görüş paylaştı. "ağlasam da" Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Elçibeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 4 ay Neden böyle bir soru Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Ayrı yazılır
Ağlasam da, üzülsem de, yıpransam da, ..
Ayrı yazılıyor. . ✅
Bağlaç olanlar ayrı yazılır ağlasam da rahatlasam gibisinden türkçe hocan eltin miydi
Bağlaç olan de da ayrı yazılır
Ayrı
Ayrıııı
Da ayrı yazılır.
Ayrı yazılır
Ayrı yazman gerek, çünkü bağlaç.
Ayrı
Ayrı…
Ayrı yazılır
"ağlasam da"
Neden böyle bir soru