Eğitim & Kariyer "Ağlasamda" kelimesinde da eki ayrı mı birleşik mi yazılıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Hani gitmeyecektin ağlasamda"ağlasamda mı?ağlasam da mı? "Ağlasamda" kelimesinde da eki ayrı mı birleşik mi yazılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Ayrı yazılır 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Ağlasam da, üzülsem de, yıpransam da, .. Ayrı yazılıyor. . ✅ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bağlaç olanlar ayrı yazılır ağlasam da rahatlasam gibisinden türkçe hocan eltin miydi 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayrı yazılır 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 844 cevap paylaştı. Ayrı 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı. "ağlasam da" 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ayrı yazılır
Ağlasam da, üzülsem de, yıpransam da, ..
Ayrı yazılıyor. . ✅
Bağlaç olanlar ayrı yazılır ağlasam da rahatlasam gibisinden türkçe hocan eltin miydi
Ayrı yazılır
Ayrı yazman gerek, çünkü bağlaç.
Bağlaç olan de da ayrı yazılır
Ayrı
Ayrıııı
Da ayrı yazılır.
Ayrı
Ayrı…
Ayrı yazılır
"ağlasam da"
Neden böyle bir soru