6 sene de tıp okuyacağım. 27 de mezun olmak nedir ya. Kafamı taşlara vurasım var.
Çok geç
Biraz geç
Geç değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
6 sene de tıp okuyacağım. 27 de mezun olmak nedir ya. Kafamı taşlara vurasım var.
evet anlayabiliyorum, değişik hissettiriyor bu durum. özellikle 2 yıllık üniversite okuyan yaşıtlarımızla konuşunca daha da farklı hissediyor insan kendini. üniversite bitince hayata atılma yetişkinlik gibi durumlar oluyor bir de bana göre. ben de senin gibiyim, mezuna da kalmadım normal yaşta da okula başladım. ben de tıp fakültesini bitirdiğimde 25 yaşında olacağım. yapacak bir şey yok :D bu hayatı biz tercih ettik :D
22 yaşında 2 yıllıktan mezun oldum. Şimdi tekrar 4 yıllığa başlayacağım, 23 yaşında başlayıp aynı zamanda bitireceğiz bence biraz geç çünkü aşık olmak bile zor maaşın veya evin yokken. Kızlar yüzüne zor bakar. Aşk için biraz geç, kariyer için asla.
23 yaşındayım 2 senedir sınava girmiyorum çoğu yaşıtım üniversiteyi bitirdi bir hukuktur tutturdum gidiyorum kazanamadım da artık ne okuyacağımı da pek bilmiyorum hukukla alakalı haberleri gördükçe bölümden soğudum söyle bakalım benim için geç mi hangimizin durumu daha vahim daha içler acısı
Herkes 18 yaşında başlamıyor üniversiteye, hem bundan 6-7 sene sonrasını bilebilir misin? Neler olacağını bilmiyorsan düşünme, sadece anı yaşa ve tadını çıkar.
Size kolay da bir erkeek için hayata gec başlamak rezillik.
Cevap
5Cevap
Geç değil
Öğrenme yolculuğunun yaşı olmaz, olmamalı bence. Elbette bu sizin önceliğiniz değilse orası ayrı bir nokta. Önceliklerinizi belirleyip, ilerlemekte fayda var
Asla geç değil, insan istedikten sonra her şeye vakit ve imkan bulabilir. Geç kalma düşüncesi üşengeçlerin uydurduğu bir durumdur.
Bende ikinci girişimde girdim o da çok iyi bir bölüm değil. İyi bölüm olsunda ne kadar geç olursa olsun.
geç değil tabi canım. hem belki boyle başka iyi durumlar karşına çıkacak bilemeyiz. hem okulda göreceksin ne amcalar ablalar okuyor olacak
Bence öğrenmenin yaşı olmaz hatta tanıdığım biri var 35 yaşlarında ve evli, bir tanede çocuğu var hamileliği zamanında öğretmen oldu. Üstelik bölümünüzde harika mesela ben 21 yaşındayım mezun oldum çokta iyi bölümden değil, erkenden okul hayatım bitti ama meslek sahibi değilim benimde böyle bir problemim var işte hakkında hayırlısı ve en iyisi olsun :))
Erkekler için zor bizim için kolay
Teyzem 50'sinden sonra üniversite okudu ve mezun oldu. Geç değil kardeşim.
Müh niye yazmadın olum. 18 yaşında uzun diye tıp yazmıyorlar ya
değil bence ama mesleğine geç başlayacak olmak seni rahatsız ediyorsa ek işler de yapabilirsin.
Yas sorun degilde okumak zoe
Yaş buyuk bir sorun
Yok sadece içime oturuyor üzülüyorum
Taşlara vur sonra kendini tedavi et
Çok komiksin, defol git şaka kaldiracak halim yok.
ya sorma bayağı çok geç
Tıp olmasa çok geç değildi
Ben daha hazırlanyorum ben ne yapayım
Bende 25 mezun olacam okudum bölüm coğrafya
Yks de full çektim coğrafya da şimdi anam ağlıyor
Geç sayılmayacak bir yaş
sanarsın 35 yaşında başladı
Geç değil. Umarım askerliği aradan çıkardın
Ne yazık ki :( bedelli yapmayı hayal ediyorum ama zor sanırım
Değil tabi ki hemde 21 yaş küçük zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?