Merhaba. Araniza yeni katildim
Okupta memnun kaldiginiz kisisel gelisim kitaplari ve ya youtub kanallari var mi?
Okupta memnun kaldiginiz kisisel gelisim kitaplari ve ya youtub kanallari var mi?
Kariyer ve Kişisel Gelişim Alanında Faydalı Youtube Kanalları
1) Bilge Çavuş Bilge Çavuş, Harvard MBA 2020, Boğaziçi Ekonomi 2016 ve İzmir Fen Lisesi 2010 mezunu. ...2) Kariyer Kılavuzu. ...3) aycakaramanonline. ...4) AkademikLink. ...5) Psikolog Tülay Kök. ...6) Psikolog Merve Okhız. ...7) Beyhan Budak. ...8) Bi'Başka Yakalılar.
Cok tesekkur ederimmmm 🤗
Rica ederim.. 👍
Kişisel gelişim kitabı zırvalığına boşuna para verme. Hepsi kalk, başar, yapabilirsin gibi zırvalıklardan oluşuyor hep aynı tema. Kanal önerebilirim ama Haluk Tatar ile Beyhan Budak izleyebilirsin.
Cevap
10Cevap
Evrim ağacı youtube kanalı ya da Rezonans kanunu :)
Dikkate aldim tesekkur ederim :)
Priceless: The Myth Of Fair Value
Predictably Irrational
The Paradox Of Choice: Why More is Less
Bu tarz soru soran arkadaşlarıma da ilk etapta, bu tarz basit kitapları öneriyorum. Türkçe çeviri bazında var mı bilemiyorum, ingilizce yeterliliğin yoksa çevirisi olanları da bulup önerebilirim.
Serhat yabancı-dusundugun gibi değil
Bilinçaltının gücü
Bu tür kitaplar bana faydalı oldu. Başlangıç için bence yeterli sonra neyi sevip sevmedigini anlayarak içerik olusturursun
Cok tesekkur ederim 🤗
Her kişisel gelisim kitabini okuma. özellikle sadece kitap yazarak meşhur olanlari sakın okuma. Jules payot irade terbiyesi tavsiye ederim çok güzelbir kitap aradiğin her sey tek kitapta gibi bir şey
kanal yerine konuyu aratıp en cok izleneni dinlemek daha mantıklı
Seninle Başlamadı
Mark Wolyn
Bu kitabi cok duymusdum ama okumamistim not aliyorum ) saolun :)
Tam ihtiyacim olan konular varmis tekrar tesekkurler
Kitap olarak;
İlber Ortaylı: Bir Ömür Nasıl Yaşanır?
Rhonda Byrne: Sır
Robin Sharma: Ferrari'sini Satan Bilge
Kanal: Beyhan Budak
Rezonans kanunu önerebilirim..
Not aldim tesekkur ederim 🤗
Kişisel gelişim için daha basit etkili yöntemler var ne konuda kendini geliştirmek istiyosan ona göre napcağını detaylı anlatabilirim
Genel olarak hersey , bilinacti , bilincalti inanclar , kendini sevme vs
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Fake hesabim yok maalesef , oz hesabimida yazmak istemiyorum :)
dangerarms7 hesabıma sen yaz
Hangi yönde kişisel gelişim genel mı?
Genel , bilincalti , bilincalti inanclar , kendini sevme. Vs boyle
Ya ben psikolojiye aşırı önem veriyorum ve yakın çevreme de hep yardım ediyorum çünkü hiç bilgileri yok ve çok mantıklı geliyor onlara bende bilinçaltına ve psikolojiye düşkünüm bunlar için kanal bilmiyorum ama kitap var
Bilinçaltı - Bilinçaltının gücü - Bilinçaltı şakadan anlamaz bu 3u efsane tavsiye ederim
Bende ayni öyleyim , cogunlukla hatta ciddiye alinmiyorum soylediklerimin uydurma olduggunu dusunuyorlar. Bilincalti gucu sesli dinlemistim gercekten bana buyuk katkisi olmustu. Diger 2 kitabi not aldim cok tesekkur ederim
Rica ederim bana da öyle oluyor ya inanmıyorlar falan sonra yapan çıkıyor oha ise yaradı bilmem ne psikoloji her şeydir.. ve her zaman ise yarar 🤜🤛 rica ederim umarım işine yarar 🤜🤛
Beyhan budak... Akademik link... Hayalhanem...
her yönde kişisel gelişim şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?