Allah için avukat veya icra dairesinde çalışan var mı biri insan gibi bi Bilgi versin bana ya bundan hapise girermiyim

Allah için avukat veya icra dairesinde çalışan var mı biri insan gibi bi Bilgi versin bana ya bundan hapise girermiyim
Ne zaman geldi tebligat. tebligatı aldıktan sonra 7 gün içinde itiraz hakkın var gidip itiraz edersin takip durur hiç bir işlemde yapamazlar. ta ki itirazın iptali davası açıncaya kadar. hapis cezası falan da artık yapılamıyor kanunda her ne kadar varsa da pratikte uygulanmıyor pek
Cevap
6Cevap
Merhabalar, icra takibi başlatılmış sizlere verilen tutarı ödemek zorundasınız ödeme yapmadığınız %72 faiz işlemi uygulamasını söylüyorlar
Hapis yok yani
İcra takibi bu
Eve icraya geldiklerinde taahhüt vermezsen asla girmezsin merak etme
Hapis yazıyor ama ya
Mal beyanında bulun yeter. Eve icraya geleceklerinde de evdeki degerli eşyaları bir tanidigina birak hic bir sey olmaz zaten evden bir sey de götüremezler.
Nasıl bulunucam
Karakoldan bulunabilirsin.
782 TL mi? :D :D Ciddi mi? :D
Evet
Paradan kimse hapse girmez rahat ol
imza atmadın sürece bir şey olmaz korkma :D
Çok korktum
korkma ya bir şey olmuyor, korkutma amaçlı o 1k için filan hapis olmaz ödemeyi taahüt edip ödemezsen hapis olur
Eve gelmesi normal yani genel bi icra kağıdı
aynen öyle babamın borçları için defalarca geldi o kağıttan :D
Girmezsin
Peki orada yazan hapis ile tayzik mi ne yazıyor o ne alaka
İcraya gelecekler taahhüt isteyecekler vermedigin sürece sorun olmaz verirsen alırlar ama
782 TL de çok değilmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?