Eğitim & Kariyer Üniversitenin oryantasyon programına gitmesek ne olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bi şey olur mu sitede zorunlu yazıyor ama sınavı falan mı var gitmesek ne olur Güncellemeler+1 yıl Kredili ders diyo sıkıntı olmaz dimi Üniversitenin oryantasyon programına gitmesek ne olur? Cevapla Üniversite Soruları Fal Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Okulu tanıtmak için. Zorunlu olması bir anlama gelmiyor, mecbur değilsiniz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Kibarkiz7 +1 yıl Peki kaç gün sürüyor Yorumla
TheTreme Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl kaçıncı sınıfsın ilk senen ise git ilk senen değilse pek gitmene gerek yok ben gitmeyeceğim 1 16 Yorumla 01pamukprenses +1 yıl Nasl bişi o anlamadimTam olarak oryantasyn dedikleri ne oluyo Yorumla Soran +1 yıl Hazırlıktayım ben de gitmek istemiyorum da zorunlu falan yazınca biraz korktum Yorumla TheTreme +1 yıl @01pamukprenses yeni öğrenciler öğrensin diye işe yarıyor universite az kalabalık oluyor gezip görmeleri için Yorumla TheTreme +1 yıl gitsen de pek bir şey değişmez zaten ilk 3 gün falan ders işlemiyorlar en azından bize öyle denk geldi kayıt işlerinde sorun olduğu için her yıl hocalar bir oraya bir buraya koşturuyor bizde hoca derse bile gelememişti Yorumla 01pamukprenses +1 yıl Siz üniversite kaçsnz Yorumla 01pamukprenses +1 yıl Ben yeni yerleştim Yorumla TheTreme +1 yıl @01pamukprenses 2. sınıf oldum ben Yorumla 01pamukprenses +1 yıl Bölüm? Yorumla TheTreme +1 yıl @01pamukprenses 2 yıllık turizm senin ne Yorumla 01pamukprenses +1 yıl 2 yıllık anestezi Yorumla TheTreme +1 yıl @01pamukprenses iyi iyi nerede okuyorsun Yorumla 01pamukprenses +1 yıl Marmara Yorumla TheTreme +1 yıl @01pamukprenses iyi mi bari Yorumla 01pamukprenses +1 yıl Daha açilmadi okul Yorumla 01pamukprenses +1 yıl Neyse iyi günler 😊😊 Yorumla TheTreme +1 yıl @01pamukprenses tüh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır ben gitmemiştim bir şey olmuyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi üniversite Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilecik senin? Yorumla Soran +1 yıl Hacettepe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi güzeel Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bi şey olmaz da gitsen iyi olur 1 0 Yorumla
sekltj Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bence mutlaka git 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Okulu sevmiyorum pek gitmicem o yüzden Yorumla sekltj +1 yıl Neden sevmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstemediğim okul istemediğim bölüm Yorumla sekltj +1 yıl Hangi bölüm ki Yorumla Soran +1 yıl Kıytırık bi bölüm maalesef Yorumla sekltj +1 yıl Olsun ya kendini geliştirirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Okulu tanıtmak için. Zorunlu olması bir anlama gelmiyor, mecbur değilsiniz.
Teşekkür ederim
Peki kaç gün sürüyor
kaçıncı sınıfsın ilk senen ise git ilk senen değilse pek gitmene gerek yok ben gitmeyeceğim
Nasl bişi o anlamadim
Tam olarak oryantasyn dedikleri ne oluyo
Hazırlıktayım ben de gitmek istemiyorum da zorunlu falan yazınca biraz korktum
@01pamukprenses yeni öğrenciler öğrensin diye işe yarıyor universite az kalabalık oluyor gezip görmeleri için
gitsen de pek bir şey değişmez zaten ilk 3 gün falan ders işlemiyorlar en azından bize öyle denk geldi kayıt işlerinde sorun olduğu için her yıl hocalar bir oraya bir buraya koşturuyor bizde hoca derse bile gelememişti
Siz üniversite kaçsnz
Ben yeni yerleştim
@01pamukprenses 2. sınıf oldum ben
Bölüm?
@01pamukprenses 2 yıllık turizm senin ne
2 yıllık anestezi
@01pamukprenses iyi iyi nerede okuyorsun
Marmara
@01pamukprenses iyi mi bari
Daha açilmadi okul
Neyse iyi günler 😊😊
@01pamukprenses tüh