Eğitim & Kariyer Çalışmaktan keyif alıyorum, sizde de durum böyle mi? Cadısüpürgesiü Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yoksa nefret ederek mi gidiyorsunuz işe? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Çalışmaktan keyif alıyorum, sizde de durum böyle mi? Çalışmaktan keyif alıyorum, sizde de durum böyle mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Uretken olmak elbette ki keyif alinarak yapilir ama herkesin sevdigi isi yapma firsati olmuyor. Ben sansli olanlardanim :) 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı. Sevdiğim işi yaparsam keyif alırım. Yüne de bir yere bağlı olmaktan pek hoşlanmam. 0 0 Yorumla
Selcukdonmez006 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Günaydın. Tahsil ve meslek nedir? Bende çalışmayı çok severim. 0 0 Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İşimi seviyorum, uykumu alamadığım zamanlarda keyif alarak gidemiyorum haliyle 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Uykumu aliyorsam problem olmuyor 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Çalışsan bir dert çalışmasan ayrı bir dert 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl severek calismassan siiikesikeee calisirsin😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok zorla gidiyorum. Mesleğin ne? 0 5 Yorumla Cadısüpürgesiü +1 yıl Müdürüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hkfkfhk müdür bir meslek değil ünvan Yorumla Cadısüpürgesiü +1 yıl Mesleğimi paylaşmak istemiyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Aydınlandım :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum hayal kurman güzel bir şey tabii ki :) Yorumla Cadısüpürgesiü +1 yıl Haklısın hayatım tek hayalim müdür olmak binlerce etkin ve yetkisi olan meslek arasında böyle de vizyonsuz bir insanım naparsınn :) Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Patates olarak mı çalışıyon 0 1 Yorumla Cadısüpürgesiü +1 yıl Evettt Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Sabah erken uyanması olmasa bi de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Uretken olmak elbette ki keyif alinarak yapilir ama herkesin sevdigi isi yapma firsati olmuyor. Ben sansli olanlardanim :)
Sevdiğim işi yaparsam keyif alırım. Yüne de bir yere bağlı olmaktan pek hoşlanmam.
Günaydın. Tahsil ve meslek nedir? Bende çalışmayı çok severim.
İşimi seviyorum, uykumu alamadığım zamanlarda keyif alarak gidemiyorum haliyle
Nefret değil de değişiyor bazen
Uykumu aliyorsam problem olmuyor
Her sabah şükrediyorum.
Ben de sevdigim işi yapıyorum
çalışmıyorum maalesef :/
Çalışsan bir dert çalışmasan ayrı bir dert
severek calismassan siiikesikeee calisirsin😃
ben yatmaktan keyif alıyorum
Yok zorla gidiyorum. Mesleğin ne?
Müdürüm
Hkfkfhk müdür bir meslek değil ünvan
Mesleğimi paylaşmak istemiyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Aydınlandım :d
Anlıyorum hayal kurman güzel bir şey tabii ki :)
Haklısın hayatım tek hayalim müdür olmak binlerce etkin ve yetkisi olan meslek arasında böyle de vizyonsuz bir insanım naparsınn :)
Patates olarak mı çalışıyon
Evettt
Sabah erken uyanması olmasa bi de
Bende de aynısı var
Ben almıyorum
Keyiff
Keyif alıyorum
İşimi seviyorum
Bende keyif alıyorum
İğrenerek gidiyorum