Üniversiteye gidiyorum. Aile evinde kalıyorum. Köyde oturduğum için gidiş geliş dört otobüs yapıyorum. Yemekhane ücreti yol ücreti çok gidiyor. Bugün babam bu yüzden bana bir ton laf söyledi. Ekonominin nasıl olduğunu bildiği halde. Geçen sefer bir defa arkadaşımla kahveye 30 TL verdim diye hâlâ yüzüme çarpıp duruyor. Bir de üstüne senin psikolojin bozulmuş diyor konuşunca. Ben onu geçtim bir de abim de yatay geçişle aynı üniversiteye o da yetmezmiş gibi fakülte de aynı. Arkadaşlar ne yapacağım Lütfen yardım edin dayanacak gücüm kalmadı
Güncellemeler
+1 yıl
Aylık 500
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sabır edeceksin gizli.. yetmez evet ne yapacaksın
neden bursa başvurmadın ki?
Başvurdum iki senedir çıkmıyor
sabır edeceksin o halde..
: )
yani başka bir şey gelmedi aklıma.. eğitimi bitirip kendi ayakların üzerinde duracaksın sonra herkes yoluna :)
Evet derler ya uzaktan tatlı tatlı. Hırs yaptım atanacağım inşallah iki senem kaldı
ben kazandığım her şeyi çok fazla sabır ederek tırnaklarımla kazıyarak edindim..
belki güldüm ama.. bu gülüş uzaktan tatlı bir gülüş değildi acı bir gülüştü gizli..
Hayır ailemden bahsettim. Onları ne olursa olsun seviyorum. Ama yok onlarla aynı evde olmuyor. Uzaktan tatlı tatlı görüşürüz. Öyle daha da kıymete biniyorsun…
bence uzak olmak iyi..
yakın olunca her şey sarpa sarıyor
Evet.. kesinlikle
2 gunde biter o para part time çalış hemde oku
Çalışamam zaten dersim akşam beşte bitiyor eve gitmem lazım ailem baskıcı
Aöf ye al kaydıni aciktan hem oku hem calis o zaman istedikleri kadar baskici olsunlar durumlari yoksa sen mecburen calisacaksin
Durumları var. Ailem istiyor ki sadece yol parasına gitsin para harcamayayım olayı anlatabildim umarım. Ben ne söylesem yok çenem düşükmüş hemen kavga çıkarıyor masayı deviriyor. Bir de üstelik benim psikolojimin bozuk olduğunu söylüyor
Guzel bi dille anlatsan zamana biraksan belki çözülür
Yok inan düzelecek gibi değil. Tam diyorum affettim boş ver babamdır. Her şeyde bir şey bulup üstüme geliyor. Bana uzak Allah’a yakın olsun. Atansam ayrı evde yaşayacağım için dua ederim tek tesellim
Ne diyeyim kendin bilirsin hafta sonlari ve 5 ten sonra calissan yinede bi elinde paran olurdu
Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim yanliş anlamazsan bisey dicem istek atta dm den yazayim
Buradan yazabilir misin rica etsem zaten kimse yok pek gizliden çıkmak istemiyorum
Peki senin icin demistim 18 yasindayim cok okumak istedim ama nasip olmadi aciktan liseyi bitirmeye calisiyorum 3 seneye yakindir calisiyorum eğer istersen cok yardimci olamasamda ayligimi aldigimda yardimci olurum okulun için
Yarı zamanlı çalışmaya başlayabilirsin
Çalışmama izin vermezler üstelik derslerim çok ağır KPSSye de başlamam lazım
İzin vermezlerse daha fazla para versinler. 500₺ ne.
Bunu bugün söylediğimde kavga çıkardı babam ve ağza alınmayacak laflar söyledi kırıldım
Onu bir gün dışarı çıkart. Dünya nasıl bir yer görsün
Yemin ederim aynasını dedim. Yaşamayan bilmez baba dedim üzerime geldi. Allah affetsin ama nefret ediyorum kendisinden. Atansam ardıma bakmam kaçarım buradan. Bunlar yeni yeni değişmeye başladı. Ben üniversiteye başlamadan önce hiçbir şey yoktu. Nasıl ki üniversiteye gittim soytarı olmuşum çok cevap veriyormuşum lanet olsun cidden parasına sıçayım
Yetmiyor
Sabret kyk yokmu
Yok babam devlet memuru ve kazancı yüksek diye vermiyorlar. Gerçi kazancı yüksek olsa ne fayda ki biz harcamıyoruz biriktirip ev almaya çalışıyor kıt kanaat geçiniyoruz
Alakası yok alanlar vardı Kredi al ne olcak
Kredi alayım dedim onu reddetti babam ben veririm sana fazlasını diyip. Vermedi ama kandırdı. Bu sene alacağım deyince masayı falan devirdi psikolojisi bozuk
Sen de söyleme gizli al uyanık olun