Kursa Gitmeden Nasıl Yabancı Dil Öğrenilir?
Bildiklerim bunlar başka ne tarz taktikler var?
En Çok Kullanılan Kelimeleri Ezberleyerek
Film İzleyerek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kursa Gitmeden Nasıl Yabancı Dil Öğrenilir?
Bildiklerim bunlar başka ne tarz taktikler var?
Merhaba, belli bir seviyeye kadar kurs takviyesi almanızı öneririm yani A1-A2 seviyesini sağlam atmalısınız. B seviyesine geldiğinizde YouTube üzerinden, yabancı arkadaşlarınız varsa onlarla konuşarak geliştirebilirsiniz kendi kendinize bundan sonra olabilir yani. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kursa gitmeden İngilizce öğrenemen iyi.
Önce kurslara katıl İngilizce nin mantığını öğrenmeye çalış bir temelin olsun.
Temelini öğrenirsen
O zaman öğrendiğin kelimelerin cümlede bir anlamı olur
Sadece kelime ezberleyerek ya da film izleyerek öğrenilmez.
Önce kursa katılacan İngilizcenin temelini yani mantığını ogrenecen sonra cümle kurmayı öğrenecen anlamadığını soracan hocalara. Sonra günlük hayatında yer verecen.
Film izleyecen, kitap okuyacan, kelime ezberleycen, herseyi yapacan.
Belki YouTube dan öğrenebilin
Cevap
3Cevap
dili hayatına sokman ve sürekli maruz kalman lazım, yolda yürürken kendi kendine o dili konuşarak, yabancı arkadaşlar edinerek, dizi film izleyerek podcast dinleyerek. Bunları yapınca zaten normal konuşurken bile içinden ingilizce cümle kuruyosun rüyalarını ingilizce görüyorsun
Öğrenmek istenilen dilin şarkılarını dinleyip dizi ve filmlerini izleyerek öğrenilebilir, kelimeler daha kolay akılda kalıcı olur.
Kalıplar, zamanlar vs.. çabuk öğrenilir kelime haznen ve gramer en önemli nokta, cümle kurabilsen bile kelimeyi bilmeden konuşulmuyor, kelimeyi de bilsen bile telaffuz edemediğinde anlaşılmıyor, sen de anlamıyorsun.
Hangi dili öğreneceksen o dilin konuşulduğu ülkeye gitmelisin vizesizse bir de süper olur senin için👍🏻
Ben japonca öğreniyorum istersen sana anlatabilirim özelden
iyi olur yazıyorum hemen :D
Pratik olmadan hiçbiri bir işe yaramıyor. Konuşmaya biri lazım.
yabancılarla konuşmaya çalılarak
öğrenemezsin yurt dışına git sen
Duolingo kullan iyidir
Konuşarak
Film, pratik , vocabulary, reading, writing, music
Ben film izleyerek öğrendim
Film izle müzik dinle çevirileriyle
çok dinleyerek ve çok okuyarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?