ben meslek lisesindne beri yazılımla uğraşıyorum :D ama udemmy de kursları var frontend dev. çok kolay olursun 5 6 ay çalışma ile güzel de para kazanırsın. parası iyi :D
www.udemy.com/course/komple-frontend-egitimi/ Şuanda fiyatı 170 filan yazıyor da arada düşüyor 30 40 liraya filan. Harika olmasan da bu kursları takip ederek tekrar ederek yaparsın merak etme. Zaten aşağıdakininn amacı sana para kazandırmak değil sexting yapmak seninle sfd
Ben parayla yapmıyorum bu işi kendim canım sıkılınca yapıyorum deseydin dfgdfg, ne demek takıldığın bir yer sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin kursu bitirirsen seni işe de aldırırız :D
5-6 calisma ile yazilimci olacak ve cok güzel paralar kazanacak vay benim emeklerim :) kimse 5-6 ayda yazilim ögrenmis birisine is vermez heleki remote hic vermez.
ya kardesim 98 yilindan beri bu meslegi icra ediyorum suanki piyasada kimse tecrübesiz birine 10k maas vermez. Sen linkendin de is arayanlarin ilanindan yola cikiyorsun hic is verenlerin ilanina baktin mi ne özellikler ariyorlar ne kadar tecrübe istiyorlar vs? o özelliklere sence bir insan 6 ayda sahip olabilir mi?
kendi bünyesinde yetisdirecekse elbette olabilir ama arkdasimiz home office istiyorum yazmis yani bir yazilimcinin home office calisabilmesi icin en az iki yil tecrübesi olmasi gerekli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yazılımcı ol benim gibi :D
Yazılım mühendisi değilim :)
üni bitirmene gerek yok yazılım için :D
Üni mezunuyum da nasıl oldun yazılımcı anlat bakalım kursa mi gittin ne yapabilirim ben
ben meslek lisesindne beri yazılımla uğraşıyorum :D ama udemmy de kursları var frontend dev. çok kolay olursun 5 6 ay çalışma ile güzel de para kazanırsın. parası iyi :D
Udemy uzaktan ama sanirim ya sizin temel sağlam :)
Linkedin de o kadar çok kişi görüyorum ki 31 yaşında udemy den öğrenmiş iş arıyor :D Senin neyin eksik hem kadınlara öncelik veriyorlar
Udemy kaç aylık peki hangi paketleri almam lazım
FrontEnd paketleri var hepsini kapsayan 30 lira filan ömür boyu izle :D Görüntülü görüşme kladar kazandırmaz ama aylık kazanırsın 10 11k filan
Görüntülü görüşme nedir yaa yapamam o işleri ben , link koyabilme şansın bar mi acaba sıfırdan başlayanlar için uygun mu
Bir de pc programları o kadar iyi değilim
www.udemy.com/course/komple-frontend-egitimi/ Şuanda fiyatı 170 filan yazıyor da arada düşüyor 30 40 liraya filan. Harika olmasan da bu kursları takip ederek tekrar ederek yaparsın merak etme. Zaten aşağıdakininn amacı sana para kazandırmak değil sexting yapmak seninle sfd
Bxjdjcjdkd çok yazıyorlar instadan kızlar falan çalışmak ister misin bilmem ne saçmalık yani
Çok teşekkür ederim bi bakayım buna ben
70 TL görünüyor bende Şu an fiyat
Ben parayla yapmıyorum bu işi kendim canım sıkılınca yapıyorum deseydin dfgdfg, ne demek takıldığın bir yer sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin kursu bitirirsen seni işe de aldırırız :D
Sana özel indirim yapmış :D
Linkte sizde 170 mi çıkıyor ever indirim var görünüyor diğer paketler de 70 TL
Takipe aliyim sizi hsjsjd
al da konuşuruz özelden de :D
5-6 calisma ile yazilimci olacak ve cok güzel paralar kazanacak vay benim emeklerim :) kimse 5-6 ayda yazilim ögrenmis birisine is vermez heleki remote hic vermez.
@youseemerollin Demek ki çok linkedin'i takip etmiyorsunuz :D
ya kardesim 98 yilindan beri bu meslegi icra ediyorum suanki piyasada kimse tecrübesiz birine 10k maas vermez. Sen linkendin de is arayanlarin ilanindan yola cikiyorsun hic is verenlerin ilanina baktin mi ne özellikler ariyorlar ne kadar tecrübe istiyorlar vs? o özelliklere sence bir insan 6 ayda sahip olabilir mi?
@youseemerollin yetiştirmek üzere alıyorlar zaten 1 yıl da istediği seviyeye geliyorlar 1 yil şirkete gider gelir sonra remote geçer
kendi bünyesinde yetisdirecekse elbette olabilir ama arkdasimiz home office istiyorum yazmis yani bir yazilimcinin home office calisabilmesi icin en az iki yil tecrübesi olmasi gerekli.
@youseemerollin ben ilk iş deneyimime direk remote başladım ama bana sorsalardi office tercih ederdim tecrübe onemli
Sohbet ederek kazanmak ister misin
Yüzyüze mi
Görüntülüye hayır
Sanal
Uyar dersen yaz
Görüntülü görüşmeye hayırr
Yüzünü göstermicen
Sesli mi olur sadece
Sapik misin karşim
Sen bilirsin