Şarkıcı olmak istiyorum ama ailemin imkanı yok. Hayallerimin peşinden koşayım mı?

Arkadaşlar şarkıcı olmayı çok istiyorum ama ailemin imkanları yok ben gitar istiyordum ama babam evde saz var onu çal diyor gitarla saz çok farklı bişey gitar almazsanız mikrafon alın diyorum almıyorlar ama ablam telefon istiyince babam alıyor kıyafet isteyince alıyorlar ben bişey istediğimde git çalış öyle kendine mikrafon al diyorlar çalışmak isteyince de 8i bitir öyle çalış diyorlar bana gerçekten çok ayrımcılık yapıyorlar kıyafet istiyorum çünkü kıyafetlerim fazla yok diyorum annem birsürü var neden giymiyorsun diyor ablamların kıyafetini giyiyorum ablamlar bana kızıyor giyme diye her şey çalışmak mı ya ise girmezsem kıyafet alamicakmiyim ihtiyaçlarımı karşılayamıyacakmıyım şarkıcı olmak istediğimde sesimi beğenmiyorlar ben böylemi şarkıcı olucam tek sorun bana destek vermemeleri verselerdi şarkıcı olurdum ve hayallerimin peşinden koşacam
Şarkıcı olmak istiyorum ama ailemin imkanı yok. Hayallerimin peşinden koşayım mı?