Akrabalarım yurt dışında üniversite kazandım diye kıskanıyor. Ne yapmamız lazım?

Londra da üniveriste kazandım. Yengemler bildim bilesi çok kıskanç insanlar. Her ailecek yurt dışına ya da tatile gittiğimizde hep surat yaparlar. Yengemlerin durumu bizden bir tık kötü tek memur maaşı ile geçiniyorlar. Bazen de takı toka yapıp satıyor yengem. Konu durumları değil. Neyse geçen gün üniversite başvurusu yapmıştım ve kings e kabul edilmişim. Bunu yengemlere söyledi babam. Yengem ne yani arda ingiltere de mi okuyacak filan dedi. Suratı asıldı. Babannem de yengemin de suratı düştü. Diğer kuzenim çünkü türkiye de okuyacak diye. Bir de onlar hiç yurt dışına çıkmamışken benim yurt dışında yaşayacağımı öğrenince çok bozuldular. Üniveriste parasını duyunca daha da kötü oldukar. Yani bir şey söyledik içine ettiler hal ve hareketleriyle. Ne yapmamız lazım? Çok kıskanıyorlar. Geçen yıl tatile gittik. Amcam da hemen kafasından gittiğimiz tatilin parasını kafasında hesaplayıp kuzenime söylemiş. Bana kuzenim geçen sene de şu kadara iyi gezdin filan dedi. Gittiğimiz tatilin hesabını bile yapıyorlar.

Akrabalarım yurt dışında üniversite kazandım diye kıskanıyor. Ne yapmamız lazım?