2 sorum olucak
%50 bursluyum
Birincisi Yatay geçişle başka bir üniversiteye geçtim eski okulumda tercih indirimim vardı tekrar eski okuluma geçmek istesem tercih indirimimimden yararlanamıyor muyum
İkincisi ise kendi okulumda derece yapıp tam burslu olmaya hak kazanırsam o şekilde yatay geçiş yapabilir miyim eski okuluma tam burslu olarak
Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisi olan*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
haci yatay gecis hakkinda bilgim var ama burslu murslu olunca bilemiyorum
Peki mesela ben yeni okuldan şu an kayıt sildirsem eski okula kayıt almak istesem eski okulun kayıt süresi geçmişse alırlar mu
yatay gecis tarihleri bellidir akademik takvimde ha belki alirlar ogrenci islerinden bilgi alabilirsin ama buyuk ihtimalle 2. donem veya gelecek seneye aliriz diceklerdir
hangi bolumsun ve nereye gecmek istiyosun peki?
Hemşirelik de ya istemediğim bi okula geçtim şimdi ailemden dolayı
hakkinda hayirlisi olsun inşallah :) bende besyodan tarihe gecmistim
Pişman oldun mu peki ya da isteyerek mi
Geçtin
yo pisman olmadim besyo biraz pis yani ben rahatsiz oldum giyim kuşam hareketlerden tavirlardan bide uni okudugumu hissedemedim bomboş geciodu gunum tarihi de seviyodum Şu an gayet mutluyum son sinifim tezimle ugrasiyorum Allaha hamdolsun :)
Anladım ne güzel kolay gelsin
teşekkürler sana da
Sağ ol bu arada bi şey dicem Besyo hakkındaki düşüncelerinden bahsettin ama her bölümde öyle değil mi askında her üniversitede oluyor yani o tarz şeyler
elbette ama bu kadari da olmaz erkeklerin tayıt giydigi hocalarin elleri surekli cebinde dolastigi ve surekli temasli hareket yaptirmaktan keyif alinan bi ortam baska boluklerde yoktur ha hepsi oyle degil 2 3 tane kral adam gibi hoca vardi onlardan ayrildigim icin de uzgunum ama ben orada 4 sene yapamazdim bide 2. sinifta karma yuzme dersi olacakti dusundukce bile kotu oluyodum
Anladım evet doğru ben tayt giyme cümlesini okurken bile rahatsız oldum haklısın
:) Hakkimizda hayrlisi buymuş umarim sende mutlu olacagin universtitede okursun
Artık çok geç ama teşekkür ederim
o kadar kotu bi yer mi nerde okuyosun
Yok hayır aslında gideceğim üni de sağlık ünisi geçen sene ilk tercihimdi gelmemişti ama ben istemiyodum ailem istediği için yazmıştım şimdi de aynı şekilde. İstanbul’da özel üni ikisi de eski okuluma dönmek için bir sebebim olurdu tam bursluya geçmiş olsam belki o zaman ben karar verirdim o yüzden sordum bu soruyu da. Şu da var eski okulumu da ailem istediği için yazmıştım yakın falan dediler orayı da istemiyodum ama şimdi ayrılmak istemiyorum alıştım Oraya
zor bi durum umarim kolayca rahat bi sekilde bitirir bi an evvel goreve baslarsin umarim guzel arkadasliklar edinirsin😊
Genelde herkes böyle diyor ama ben çabuk bitmesini istemiyorum okulun asıl o zaman başlayacak gibi hayat 🤭
hayirlis olsun inşallah Şu an biraz musait degilim de sohbetimiz arkadaslihimiz devam etsin isterim ilerleyen zamanda yine konusabilir tanisabilir miyiz :)
Hepimiz için :) tabi olur
tamam gizliligi kalidiryorum istek atin :)
Attım
tamamdit
bakarim