Öğretmenim ve beyaz önlük giymeli miyim?

Bazi hocalar doktor önlüğü giyiyorlar. Sizinde okulunuzda bu önlukten giyen hocalar olmustur. Benimde oldu ve calistigim yerde de birkac hoca bu önlüklerden kullaniyor.

Bana rahat gelmiyor hic giymedim bugune kadar ama kullanışlı mı, rahat mı? Dar giyinen biri degilim o yuzden hani bir yerleri kapatayim derdim yok.

Kiyafetler okulda biraz fazla kirleniyor tahtaya falan yaslaniyorum, ogretmen masasi kirli oluyor illaki (bazen öğrenciler yemek vs yiyor cunku masanin uzerinde) ya da farketmeden tahtaya falan sürtünme oluyor.

Tahta kalemini yanlışlıkla ustume sürdüğüm oluyor. Önlük giymek rahat mi? Baska hocalar ceplerini tukenmez kalem, tahta kalemle dolduruyor. Buyuk cepleri var bu acıdan da kullanisli gibi. Kullanabilir miyim bilemedim. Az para da değil. Sizce ihtiyac mi ogretmen icin?

Güncellemeler
+1 yıl
Kategori neden israrla cinsel yaşam seçiliyor? Ben soruyu sorarken yine cinsel yasam seçildi, ben eğitim/kariyer kategorisini secmistim. Sorumun cinsel yaşamla ne ilgisi var? Sitenin bile kafasi başka seylere çalışıyor ne diyeyim.
Öğretmenim ve beyaz önlük giymeli miyim?