Okadar insanın ağız kokusunu çekmeye ben nasıl dayanabilir im ne olur bana bir akıl verin.
Bugün işe başlayacağım, çok mutsuzum. Moralimi ne düzeltir?
Okadar insanın ağız kokusunu çekmeye ben nasıl dayanabilir im ne olur bana bir akıl verin.
Arkadaşlar bugün garson olarak işe başlayacağım. çok mutsuz ve keyifsizim mecbur çalışmak zorundayım Ne olur yardım edin ne yapacam ben ya bana bir fikir verin psikolojim bozuldu.😔😔😔😔😔
öncelikle sakin ol. belki daha önce bir tecrüben var ya da hiç olmadı bilmiyorum ama lütfen panik yapma. zaten muhtemelen çok yoğun olacaksın ve kimseyi de umursayacak durumda olmayacaksın. güler yüzlü ve nazik ol. insanlarla gereksiz sohbetlere girme. güzelce kahvaltını et bir şeyler atıştır sanki her gün bunu yapıyormuş ve rutinmiş gibi düşün. herkesin işi olacak zaten bir şeylerle ilgilenecekler stres kompleks yapma
Ben biraz sakarım daha önce müşterinin başından aşağı bir kova su döktüm yine aynısı olur sa :/
Garsonluğu yapan bilir knk sakin ol falan diyemicem çünkü insanlarla uğraşmak, stres yapmamaya çalışmak çok zor. Bunun bir kabus olduğunu düşün ve hemen gececegine inan.. Cook zor cooook. Bende yaptım 😬😳🙄
Hele bir de her şeyin üste üste gelmesi yok mu
Kabustan da öte yemin ediyorum bir yan dan müşteri ile ilgilen aynı anda şefler ile tartış yetmezmiş gibi yine müşteri ters bir laf söylesin vs. vs. bir gün sinirden ağlayacak duruma geldim müşteriyi felan bıraktım lavaboda sinirden ağladım elimi duvarlara vurup camı kırıp çıktım şu an abarttığımı sanıyorsun ama bu anlattıklarım bir gerçek
Abarttıgini asla düşünmüyorum. İnsanın sabrı tükeniyor gerçekten aşırı derecede sorun çıkıyor garsonlukta. Müşteriler bir de erkek garsonlara daha kaba davranıyorlar. Bu bir gerçek.
Cevap
6Cevap
Klimanın suyu mu bitmiş? Ben buna takıldım klimaya su konmaz ki
Su ile çalışan klimalar var
Onlar klima mı yaaa amaaan ben de gerçekten klima sandım
Bismillah de için ferah tut ve sıcak bir duş al
2 güne alışırsın sanki orada çalışanlar yüzyıldır tanışıyor sıkıntı yapma
Alışırsin 2-3 güne iş yerine
Gidip mesela eleman arıyorum sunuz demeye utanıyorum ve çekiniyorum çok utanç verici köle gibi 😔
Calismayip ne yapacaksin kardesim.
Keşke bunu söyleyeceğine bir tavsiye verseydin bro
Bro her işin br zorlugu vardir. Sen calis bir yandan da istedigin bir is varsa onu arastir
Ya sorun işin zorluğunda değil sorun benim çekinmem ve gergin olmam sonuçta orada tanıdığım bir kişi bile olmayacak
Kafana taktigin seye bak bro.
Ne guzel yeni bir ortam ve arkadaslar.
İlk bir hafta zorluk sonrasi kolay
Klasik pazartesi ruh hali
Bende sırf bu yüzden işe girmiyorum beş parasızım
Bana da versene knk 😂😂
😂😂
Çikolata ye mutluluk hormonu al
Düzelir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?