Sizce yazısı çirkin olanların aklı daha mı hızlı çalışıyor, araştırmalar böyle söylüyormuş...

#Okuladönüş
Sizce yazısı çirkin olanların aklı daha mı hızlı çalışıyor, araştırmalar böyle söylüyormuş...

#Okuladönüş
her yazısı çirkin olan zeki değildir ama zeki olanlar genelde yazıyı başkalarına gösterecekleri araç olarak değilde sadece bakınca anlayabilecekleri şekilde yazmayı uygun görürler buda genelde yalap şap sayfa düzeni olmayan orantısız harflerin olduğu bir yazı oluyor bunuda kimse okumak istemiyor
Benim yazı düzenimi tarif ettin :)
bende öyle yazardım herşeyi yazardım ama ünivde benim notlarımı anlayabilen dersi aa ile geçerdi ama bazen ben bile anlayamazdım
Ben de öyleyim işte. Yazı değil içerik :p
doğru genelde farklı insanlar en iyisi olur hatta her çocuk özeldir filminde bunu anlatıyo yazısı çirkin olup zeki olan insanları sayıyordu da unuttum ben
O filmi izlemem lazım
Bilmiyorum ama özenli ve düzenli yazanlar çok zaman harcıyor. Ben yazarken zaman kaybetmemek adına kripto niyelikli kıslaymalar kullanıp aşırı hızlı not alıyorum. Yetiyor bana, başkası okumayacaksa tabii😂
Başkası okumayacaksa :)))
Cevap
6Cevap
İnanmıyorum hayır
Her daldan fikir olur :)
Yazisi gibimi basarili? düzgün yazi yazmasini birtürlü ögrnemeyenlerin morallari bozulmasin diye uydurulmus bir algi gibi geldi😂
Olabilir tabii :=
Yazinin guzel olmasi duzen ve disiplinin gostergesidir. Basarinin göstergesi uzun detaylari kisa notlarla ile toparlayabilmekten gecer
Katılıyorum :) benim yazım da çirkin ama düzenli değilim
Hoppala :))
Ben de diyorum neden kariyer yapamıyorum meğersem yazım güzel diyeymiş
Hemen bulduk çözümü :)
Ahah siteden max verimi bu soruyla aldım😂
Çok iyi çözümlemelerim var.
Geçen kuruma bir genç kız geldi
Kendisi de canım yazısı da çirkindi
Aklımdaki o tez çürüdü
Zeki mi önemli olan bu :)
O zaman haklısın 😬
Yazım inci gibi yoksa ben başarısız mı olacağım xd
Buna inanmamı beklemeyin zaten
Hayır yahu ironi yapmıştım 😃
Bir sn fal bakıyorum geleceğin nasıl olacak :))
@Lider_bey kelin ilacı olsa :)))
Kendi başıma sürerdim 🤣🤣
Ben niye bu haldeyim öyleyse?
Bir yazını görelim. :)
benim çirkin başarılıyım
Benim de çirkindi ben de başarılıydım :)
Şimdi stabil diyelim :)
O bana bağlı değil her zaman :)
Olabilir bence
Elbette :)
Pek inanmıyorum
Bilimsel yönü de var
Siz bilirsiniz :p
Inanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?