Olm adam iyi biriydi konuşuyordum ama biraz alınganlığım tuttu dediğine saçma şekilde ben orada çöpçü zannettim ya meğerse asıl sahibiymiş şimdi öğrendim birde kimsesiz çocukları buluyormuş kötü davranmadım ama arkasından ay sanki bu kim çöpçü vesaire diyordum meğer hem çok iyi bir insan hem de oranın sahibiymiş arkasından dediklerim ve düşündüklerim için biraz utandım ama oda resmen çöpçü gibi giyinmiş yani nereden bilebilirdim ben koskoca mekanda hem sahibi ise neden oraya temizliyor yani
Güncellemeler
+1 yıl
Ama takdir ettim. Hem çocukları bulan hemde girişimci bir insanmış. Çöpçü olmaktan bile utanmıyor helal olsun. Bize böyle insanlar lazım
Arkadaşlar gittiğim güzellik merkezindeki çöpçü zannettiğim adam meğer sahibiymiş?
Aynen :)) bana ehliyetimi aldığım hoca şey demişti;” wıyy travma ya felan binilir mi, hepsi kokuyor..” ama bilmediği bir şey vardı, onda da “insanlık sıfat “ yoktu..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle bir yazmışsın ki adamı Eczacıbaşı Holding'in sahibi Bülent Eczacıbaşı sandım, kendi işyerini temizleyemezmi ne var bunda.
Kdkdkskakckkzkkckc
Kanka mevzu temizlemesi değil üstü başı duruşu ben oranın çöpçüsü zannettim
Tommy Hilfiger Smokinmi giymesi gerekirdi, holding yönetmiyor adam alt üstü bir salon.
Kira oda
Ve ben öyle giyinsin demedim sadece biraz daha iyi giyinebilirdi dedim
her şey kıyafet değil demi:)) babamı da fakir sanıyorlar ;)
Eee ben öyle demedim ki benim babam porsche alacak adam sokakta eşofman giyiyor
Misal acun bile daha zengin basit giyiniyor
Ya Porsche felan almaz babam ama yani kıyafet giyinmesini hem bilmiyor hem eski eşyalar giyiniyor :)) sen de baya iyisin:))
Aa şimdi anladım kb:) bendensin 😬🤢🙈
Teşekkür ederim
Ee en güzeli:)) bende bir ayyaş gibi , bir sosyete gibi takılıyorum yani canım nasıl isterse🤷♀️
Estağfurullah ne demek ben kimseyi ezmem asla halk otobüsüne de binerim insanlar kibarlar bence
Evet dolabımda kıyafetlerim duruyor ben basic giyiniyorum kimseyi küşümsemedim
Aynen :)) bana ehliyetimi aldığım hoca şey demişti;” wıyy travma ya felan binilir mi, hepsi kokuyor..” ama bilmediği bir şey vardı, onda da “insanlık sıfat “ yoktu..
Benim araba kullanmam daha bir yıl kadar felan yasak yani param var ama travma otobüs ü de seviyorum 😻
Halktan olmak en güzeli ❤️
Bende çok çok çooook aldım ettim ama aynısını giymek gibi bir özelliğim de var:))
Benim ehliyetim yok ama senin alman çok güzel olmuş
Bence de aynı parçaları bulamıyoruz zaten çoğu kıyafet birbirinin benzeri..
Paranin kimde olduğunu bilemezsin:)
Sende haklısın
Zaten iyi bir insan olduğu belli adamın kimsesiz insanları buluyormuş tanınmıyorda gerçekten iyi bir insanmış çok utandım
Şimdi öğrendim
Helal olsun adama öyleyse
Harbiden ya
Ama yüzüne karşı kötü davranmadım yemin ederim
Copculer krali
😂😂😂 harbi tam böyle
Nasıl oldukj
Valla bilmiyorum ya adam orada çalışanlardan bile kötü giyiniyor yemin ederim sana
Kimisi oyle
Bende çöpçü zannettim her şeye karışınca falan bu kim oluyor ezik falan dedim asıl sahibi çıktı çok utandım