Eğitim & Kariyer Ankara da mı yoksa Adana da mı memurluk? İkisini de kazandım kararsız kaldım. Sizce hangisi? Xjxjdjdj Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Adana'da kiralar 2 bin Ankara da 4 bin. Maddi olarak adana daha iyi ama sıcağı korkutuyor. Nereye gitmeliyim. kayseriliyim Güncellemeler+1 yıl Kimse yok mu Ankara da mı yoksa Adana da mı memurluk? İkisini de kazandım kararsız kaldım. Sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karışık ben de bilemedim ben Ankara'ya yakın olduğum için Ankara derim tabi ADana bana göre değil 0 0 Yorumla
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 324 cevap paylaştı. 1 sene kaldım Adana'da. yolda yürürken eriyecektim neredeyse. O sıcağa alışmak genlerle alakalı. Ankara Daha mantıklı bence. 0 0 Yorumla
Güzelimözelimm Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ankara’da uygunads yerler var ona bakarsan aöa adana denize halk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adana. Sıcağına alışırsın. Ankara 'nın kışı var ona bakarsan 1 2 Yorumla Kastamonulu974 +1 yıl Kesinlikle Adana. Hem kiralar nispeten daha ucuz olabilir. Hamde Akdeniz bölgesi. Turistik yer. Denize daha yakın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle Yorumla
LongTimeAgo Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ankara mantıklı. 2 bin liraya hürriyet mahallesinde mi oturacaksın :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karışık ben de bilemedim ben Ankara'ya yakın olduğum için Ankara derim tabi ADana bana göre değil
1 sene kaldım Adana'da. yolda yürürken eriyecektim neredeyse. O sıcağa alışmak genlerle alakalı. Ankara Daha mantıklı bence.
Ankara’da uygunads yerler var ona bakarsan aöa adana denize halk
Adana. Sıcağına alışırsın. Ankara 'nın kışı var ona bakarsan
Kesinlikle Adana. Hem kiralar nispeten daha ucuz olabilir. Hamde Akdeniz bölgesi. Turistik yer. Denize daha yakın.
Kesinlikle
Ankara mantıklı. 2 bin liraya hürriyet mahallesinde mi oturacaksın :D
Ankara tabi ki de
normalde neredesin.