Selam 💖
KS' daki öğrenciler ve mezun olanlarr🥳 sorum sizlere ✨ Okulda popüler olmak sizin için önemli mi?
Bende bir şey var. Tanınmak istemedikçe daha çok insan çekiyorum dmxkdkdk
#OkulaDönüş

Selam 💖
KS' daki öğrenciler ve mezun olanlarr🥳 sorum sizlere ✨ Okulda popüler olmak sizin için önemli mi?
Bende bir şey var. Tanınmak istemedikçe daha çok insan çekiyorum dmxkdkdk
#OkulaDönüş
önemli değil ama güzel hissettirebilir tabi neyle nasıl popüler olduna göre değişir şu tarz şeylerleyse iğrenç;
eşyanızla kıyafetinizle havalı olmayacaksınız ulan ben bu pick me kızların öncelikle okulda popüler havalı insan kimliğini aktarıyorum;
1-maceracı olacak ulan risk almaktan çekinmeyecek, alt tarafı bi okulda kimse maceracı olamaz o şekil, ama bu BU BU bu insan olur efenim
2-kimseyi ele vermeyecek intikam çabası olmayacak herkesi korıyacak, kimseyede suç atmayacak risk alacak ama hiç disiplin almadanda atlatmayı başaracak
3-eğlenceli biri olacak sürekli pozitif insanları güldüren şakacı, esprili biri
4-konuşkan olacak
5-dersleri iyi olabilir sıkıntı yok ama sakın hawli olçam diye hocanın gözüne girmeye çalışmayın ama vala popon giresim gelio benim
6-arka sırada veya xx sıralarda oturacak tam ama ön sıra aslaaa o xx sıralar neresi anlatak arkaa sıra harici söylüyom arka sıranın bi önü duvar ve orta sıra 4 veya 5. sıra ama cam kenarı aslaa
7-fanatiklik güzeldir okulda fanatiklik yapacak
8-böyle genelde kavga dövüş olmayacak ama laf sokmayacak asla katiyen kapak laf atmak çok cringedir mesela biri ona sataştığında kenara hafifçe itip " yauuğğvv olm git işine" diyebilir ama laf sokup hawli bi şekilde ayrılmak olmaz
9-eğer karşısında ar damarı patlamış bir insan duruyorsa ya hani şey gibi değil çok zorda kalmadıkça demiyor zorda kalmaya gerek yok eğer lazım görüyosa bi güzel patalatırn ama şu disiplin olaylarını halleder bi güzel
10-küfür eeder ama saygılıdırda hocalarına karşı
11- dinine bağlı olacak öyle daha bi havalı oluyo psikopos gibi falan lsdksşdksşadlşka ama yobaz olmayacak asla ve başı açıktır bu insanın (evet bir kızdan bahsediyorum eheheh) kapalıysa zaten bu işlere hiç girmeyecek
12- Yüzüklerin efendisi sevmez
13-Hoca tahtaya kaldırdığında cevabı bilmiyorsa ultra mega bir cahilse bunu mizahi yolla sınıfa aktarır hem sınıf hem o güler ama hoca gülermi ondan çok şüpheliyim
14-ders esnasında konuşmaktan çekinmez ama şu pick me kızlar gibi sürekli hocanın sözünü eksip sürekli söz hakkı almadan konuşanlar gibi değil ( ayağa kalakan bile var) kısa cümlelerle karışacak ve hocayı dinleyecek ama bütün ders değil sadece o bahsettiğiniz şey neyse sonra arkadaşlarla sohbet muhabbet
15-arkadaşları hemcins olacak
16-okulun popi kızlarıyla arkadaş olmayacak katiyen ulan!!!
17- küçük sınıflarla çok iyi geçinir onlarla oyunlar oynar hemen hemen bütün küçüklerin tanıdığıdır onları eğlendirir
21-maskülen takılmayacak direk erkek kıyafeti gibi giyecek ama kız kalıblarında
22- ultra mega hetero olacak
23- arada tatlış sweat ler tişörtler falan giyecekki insanların gözünde lezbo olarak kalmasın
24-saçları kısa olmayacak
25 oje sürmeyecek
26- bi iki kez okula elbise giyerek gitmesi gerek
27-dikiş dikmeyi bilecek kendi kıyafetlerini dikecek
28-okul forması denen şey ülkemizde iğrenç olduğu için bu kuralı hadi ordan edecek
29 cesur olacak ama yeri geldiğinde korkak yeri glediğinde zeki yeri geldiğinde aptal yeri geldiğinde sersem yeri geldiğinde efendi yeri geldiğinde apır abi yeri geldiğinde utangaç yeri geldiğinde maçoserseri olacak
30-resim çizmeyi bilecek
31- kitap okumayı çok sevecek
32- yazdığı bir kitap olacak ama wattpad asla victor hugo anton çehov john boyne lawrence alexander dumas tarzı olacak
33- bu statülere sahip değil ise havalı olmayacak ve cringe bi şekilde sanki bunlar onda varmış gibi davranmayacak!! direk böyle olan soyunsun bu işlere
34 eski çizgi filmleri izleyecek tentenin maceraları falan gibi ve en sevdiği çizgi filmde bu tarz olacak yaşına rağmen hala çizgi film izlediğini söylemektende çekinmeyecek
35- çizgi roman sevecek bir çizgi roman koleksiyonu olacak tommiks, tintin, teksas, deli balta falan marvel dc asla olmaz filmlerinide izlemeyecek
36-bilimkurgu sevmeyecek
37-k pop dinleyen arkları olacak ama kendisi dinlemeyecek
38-sırf yalakalık için birşeyi seviyormuş gibi yapmayacak
39-dışanlama pahasına düşüncelerini dobra dobra söleyecek
40-ayyy ben yabancı şarkı dinliyorum havaları kasmayacak ama neredeyse bütün şarkılarıda bilecek
41- tiktok asla kullanmayacak
46-anime manyağıyım kafasında olmayacak arada anime filmerli izlemiş olacak tabiki hayo miyazki falan anime konusunda seçiçi olacak onun dışındada anime izlemeyecek
47-sherlock dizisini övecek breaking bad i gömecek
48-yukoku no moriartyyi izleyecek ama bok atacak çünkü iğrenç bi anime resmen sherlocka hakaret
49-külte filmleri izlemiş olacak
50-leonardo dicaprio yu sevmeyecek
Yabancı şarkıcı sevdiği Bruno Mars olacak ikinci mj diye ama herkesin aksine brunoyu mi ye tercih edecek
Futbol sevecek takip edecek
Ralli, formula yarışları takip edecek
Tenis sevecek
Harika bilardo oynayacak
Johnny Depp i sevecek
Dans etmeyi bilecek ama şu abuk subuk danslardan değil hiphop falan
Rap bazen dinleyecek bütün imajını bı geriye bırakıp Türkçe pop dinleyecek ki insanlar böyle akıllı zeki harika bı kızdan beklemeyecek kedi bir şey oldundan sasiracak
Arabesk dinleyecek
Konu Ahmet Kaya oldugunda serdar ortaci savunacak
Her Allah'ın günü Chloe, amber Heard gibi insanlara sövecek
Erkek düşkünü olmayacak kör kütük aşık oldu bı insan olacak onun dışında başka erkeklere bakmayacak ama yeri geldiğinde onları düşürmeyi iyi bilecek
Hiphop dışında kivirtmayi bilecek yeri geldinde lazim
Cevap
4Cevap
Önemli değildi sessizdim ve arkadaşım yoktu
lisede popülerdim, şu an bölümümde de tanınan biriyim ama benim için önemli olduğundan değil bu, iletişime açık biri olduğumdan oluyor.
Yani açıkçası her zaman hazırlanıp güzel bir şekilde gitmeye çalıştım ama dikkat çekmek için değil insan içine çıktığım için yaptım😅
Keşke popüler olmaya değil de ilim öğrenmeye gitseler
Lisede popülerdim ama hiç önem vermem böyle şeylere 😃
Yerine göre önemli bence ben şahsen popülerim ve herkes tenefüse çıktıgımda bana bakıyorlar hakkımda bilmedigim şeyler konuşuyorlar ayrıca kıskanıyorlar
Popülerlik değil ama sosyal olmak fazlaca düzgün insan tanımak önemli tabi
Değil boş bir şey güvenebileceğin insanlar olsun çevrende yeterli
Evet bende popüler olmak istiyorum sizce nasıl popüler olabilirim?
Değil ama her seferinde popüler oluyorum erkolar sağolsun
Ben Hep Popülerdim Okulda
pick me olmak zor dkdmfşmff
önemsizdi
hayır
imkansız bu
Asla degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?