Ben her gün duş alan ve haftada 3 4 defa evde yapabileceğim egzetsizleri yapıyorum. Şimdi evimden ayrılıp kyk ya geçecegim fakat yalnızca bir katta varmış nr kadar duş sırası oluyor yurtlarda? Sanırım egzersizi anca oda arkadaşları gidince yapabilirim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana kötü bir haberim var o oda arkadaşları asla gitmiyor
Ahaaa sıçtık. Hagahagahagagagag peki duş sırası çok oluyor mu? Maalesf umumii banyo odaya özel degil
Senin dediğin o yerde kalmıyorum ama bende bir umumi banyolu KYK maduru olarak diyorum ki keşke duş sırası olsa diceksin çünkü odamdaki kız öyle kokardı ki bazen gece uykudan uyanıp cam açardik
Kendi lazer aletimi almıştım gözlük takarak uygulanıyor ışığı rahatsız etmesin diye odada tek kalmam gerekiyordu yapmak için. Tam 1 yıl geçti ve sadece 1 kere yapabildim. bu yaz sattım çünkü düzenli yapmayınca hiçbir anlamı yok. Yani sende muhtemelen egzersiz flan için yalniz kalamazsin. Sana önerim spor salonu arastirman. Muhakkak tarafından hiç çıkmayan ceset gibi yatan sosyalleşmeyen bir tip olur her odada
İnsanlar banyo yaptıgı için sıra olmuyor diyorsun. Ya peki hiç egzersiz yapamaz mıyım
Bir de çamaşır sırası çok oluyor mu
Bak ben kendi Yurdumdan örnek vereyim sana kendine oranlarsin. 6 katlı 450 küsur kapasiteli bir yurt her katta bir kurutma bir çamaşır makinesi var. Bozulunca tamir ettirmeleri aylar sürüyor. Öbür katlara elinde camairla in çik dur. Çünkü asansörü de tamir etmiyorlar asla. Çamaşır tam bir işkence 1 2 parça kiyafet için makine çalıştıranlar var 3 saatlik programlara atanlar var çamaşırını atıp almayanlar var veya makinen bittiği saniye eğer orada değilsen senin çamaşırı çıkarıp o pis makinelerin üstüne ıslak ıslak koyanlar var. Hatta bir iki kere başıma geldi senin çalışan makineni durdurup çıkarıp kurutucu ya koyan ve kendi çamaşırını sıra baklemeden atanlar var. Ara ki bulasın bulamazsın. Sıra liste yapıyorlar listeye kimse uymuyor o liste kayboluyor başında kimse bekleniyor görevli çünkü. Liste yoktu biz de sıraya geçtim diyorlar bu yüzden liste kayboluyor. Sıra olarak makinenin üstüne çamaşır koyuyoruz senden sonra sıra bende anlaminda. Kirli çamaşırları çalıyorlar. Yani tam tam bir rezillik. Yumuşatıcı deterjan flan makinenin üstünde unutulunca onu bile hortumluyorlar
Odada camair asınca yumuşatıcı kokusundan rahatsız olanlar var bu yüzden koridordaki kaloriferlerin yanına koyuyorduk bir zamanlar sonra çamaşırlarımın eksildiğini fark ettim kurutmada sıra kolay bulunmuyor çünkü örneğin bir programı iki buçuk 3 saat kadar sürüyor ama çamaşır makinesi kurutma makinesinden daha kısa sürede çamaşırlarını çıkarttığı için kurutma da her zaman sıra olmuyor ve çamaşırları gerçekten mahvediyor eskitiyor kurutmak ayrı yıkamak ayrı dert yurdumdaki ilk haftamda bu yüzden kavga çıkmıştı benimle bir kız arasında insanlar bağırarak cingan çıkararak çirkeflikle işlerini yürütmeyi öğrendikleri için haksız da olsalar bir şekilde uzun yıllar yurtta kalanlar işlerine yürütüyor
Her KYK yurdunda bir spor salonu vardır ama neredeyse her zaman kapısı kilitli bir odadan ibarettir hatta bizim yurtta o odayı nevresimleri depolamak için kullanıyorlardı ama eğer şanslıysan bazen pilates gibi kurslar yapılıyor herkes adını yazdırıyor ama kimse düzenli gitmediginden bir süre sonra kapanıyor Sana tavsiyem üniversitenizin spor salonunda öğrenciyi indirimlerinden yararlanarak Spor yapman olur veya böyle bir imkanın yoksa bir spor salonuna yazılmak ama o da oldukça maliyetli olacaktır
Bu çamaşır meselesi korkunç ne yapacagımı bilemiyorum
Ayda bir kere ailemi ziyarete gitsem evde yıkatsam çok daha iyi
Spor salonu ciddi manada maliyetli ve orada kullanacgım çok alet yok daha çok egzersiz yapıyorum sıef egzersiz yani orada bulunmak için o kadar para masraf
Bir ay çamaşır dayanacagini sanmıyorum kokusur ister istemez bir de senin tasiyabileceginden daha çok çamaşırın çıkacak gidince fark edeceksin ne kadar çok kirli çıktığını her şeyin olduğu gibi bunun da çözümleri var örneğin biz oda arkadaşlarımla birlikte sıraya girerdik Aard arda atardık araya kimseye giremezdi birimizden birimizin çamaşırı çamaşırhanede olduğu için ötekinin camasinia da göz kulak olurdu veya parayla çamaşır yıkayan yerler var sen sepetle veriyorsun sana yıkanmış kurmuş ütülenmiş olarak veriyorlar ama fiyat biraz pahalı oluyor halka açık olduğu icin.
Benim bir arkadaşımın yurdunda çamaşırhane paralıydı o yurdun öğrencisi olmadığım için girip kendim çamaşırları bırakamıyordum ama arkadaşıma parasını ve çamaşırları veriyordum o da kapıdan bana geri getiriyordu Çok sağ olsun yurtlarımız yakın sayılırdı. Halka açık çamaşırhaneleri kıyasla yurtlardakiler daha uygun fiyatlı olduğu için birkaç kere de bu şekilde yapmışlığım var çünkü zaten ücretli olduğu için oradaki çalışanlar her şeyi hallediyordu çamaşır filesinin içinde olduğu için çalınmıyor yikandiktan sonra istediğin saatte gidip alabiliyorsun ve sıra bekleme telaşı yok
Yani kısacası iş başı düşünce insan bir yolunu buluyor sıkma canını en en kötü ihtimalle kullanmadığımız bir Vileda kovası vardı acil yıkanması gereken kıyafetim olunca bazen oturup elimde çitileyerek yıkamak bile daha kolay geliyordu bu hengameden
Bir an elde yıkamayı ben de düşündüm gerçekten 😂 umarım öyle bir arkadaş bulurum
Hadi Allah kurtarsın bacım 4 yıl yatar çıkarsın banyosu umumiyse muhtemelen yatağına ranzalidir diye tahmin ediyorum.
Teşekkür ediyorum efendim
Rica ederim ne demek
Aha yeni bir Ankara mağduru geliyor
Neden öyle dediniz
Gelince anlarsın :)
Rica etsem biraz açsanız gelince şaşırmayayım
Soğuk, donuk hep kendisi hem insanları.
Hiç bir aktivite, eğlence yok olanlarda ayda 1-2 onda da bilet bulabilirsen ne güzel
Duş sırası olmuyor
Ne kazabdin