maşallah içeride korku filmi çekilir baya büyük labirent gibi 🤣
Grafik tasarım bölümünde olan varsa maaş durumu ne bari, internete pek güvenmiyorum da...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer maşallah içeride korku filmi çekilir baya büyük labirent gibi 🤣
Grafik tasarım bölümünde olan varsa maaş durumu ne bari, internete pek güvenmiyorum da...

Hayırlısı olsun gayet güzel bir bölüm kendini geliştirmen dileğimle. 😏 Bu arada tamamen senin kişisel tercihin ama isim soy isim paylaşman sapık ve abazan kitle için sana sıkıntı yaratabilir. Özelini paylaşıyorsan kişisel bilgilerini paylaşmaman daha iyi olur.
sıkıntı değil
Kampüs dediğin öyle olur, gördüğüm kadarıyla basit bir kampus hatta.
Aşşağıda adın soyadın için aman gözüksün ne olacak demişsin ama, sadece ad soyad ve foto ile bile insanların başına neler geldiğini bilsen şok olursun.
Sırf gıcıklığına yaşar üniversitesi ne senin için zibilyon tane mail atılıp canını sıkacak tipler olur ki öğrenci numaran daha büyük sıkıntı :) internette işsiz çokk
ben kolay kolay tehdit edilmem dünya şeyleri umrumda olmuyor isterse gitsin yaysın ne yayıyorsa
yaymaktna bahsetmedim neyse.
şimdiden iyi okumalar. uni ortamı güzeldir tadını çıkar :)
Cevap
11Cevap
güzelmiş beğendim
Güzel. Adın soyadın öğrenci numaranı gördükç Antalya mı? Mersin mi? Neresi orası? Endüstriyel tasarıma dikey geçiş yap bence
ilgi alanım değil
hayırlı olsun ilk defa kampüs görüyon herhalde =D
ne güzel yeşillikli düz ayak daha ne istiyon
evet
Hayırlı olsun belli müşteri portföyü yakalarsan iş yaparsın ama başta meslekte bayag pişman gerek sürekli tasarım yaoman gerek benim bi arkadaşım grafikler tasarimci kendi yerini açtı aylık 30.000 kazanıyor
vayy iyimiş o zaman ya
öff aslında bilgisayar başında oturmayı hiç sevmem ya resim bölümünü istiyordum ama çizim eğitimi alanlar giriyormuş galiba e eğitimli varken beni almazlar zaten
Olsun tecrübe kazandıktan sonra hırs yapıp meslekte tecrübe edilirsin yaparsın yani
Millet bu sitede adını bile yalan söylerken sen maşallah tüm açık adresini vermişsin 😂
nolcak ki
pek iş imkanı olduğunu sanmıyom benim kuzenim grafik tasarım mezunu karısı bakıyor :)
aslında çok var daha mezun olur olmaz annemin bi yakını var o istiyor gelsin çalışsın diyor etrafta da arayan çokmuş
aa bilmiyorum belki kuzenim tembeldir o zaman :D
çalışabilceği çok yer var reklam, web tasarımı, oyun, 3d çalışmalar animasyon falan
Bir tek senmi okuyorsun orada😀
ne bileyim farklı geldi
iyi bakalım cinlerle oynarsın artık.
hayırlı olsun ilk yılın gabi
evet
Adını soyadını öğrenmiş olduk
nolcak sanki amaan
hayırlı olsun grafikte güzel para var
Güzel yermiş tur için eyvallah
Hayırlı olsun
Çok iyi
Hangi okul