Eğitim & Kariyer Mimarlık istiyorum ama çizimim iyi değil. Nasıl düzeltirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sınav seneme daha 2 yıl var ben mimarlık istiyorum ama çizimim iyi değil zamanla çizim yaparak geliştirebilir miyim ne yapabilirim Güncellemeler+1 yıl Sizce mimarlık nasıl bir bölüm okunmaya değer mi yoksa boş bir bölüm mü Mimarlık istiyorum ama çizimim iyi değil. Nasıl düzeltirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İlgin varsa yaparsın, çizim için o kadar becerikli olmana gerek yok fakat maket vs. durumları çok fazla oluyor onlarda zorlanabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet güzeş bölüm ama Şu an iş yok onlara en iyi para dış hekımlıgınde var 0 0 Yorumla
LongTimeAgo Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl işin çoğu hesap kitap, estetik taraf çok ön planda değil 0 1 Yorumla LongTimeAgo +1 yıl bu aralar inşaat sektörü kötü, asgari ücretle başlarsın ilerleyen senelerde bir tık artar. okunmaz yani Yorumla
znsnnsnsnsnjjj Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ayy bendende dil sınavı istiyolar ingilizce napicam ben nasıl gecicem 0 0 Yorumla
çilekkafası Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Özel ders alabilir ya da kurslara katılabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlgin varsa yaparsın, çizim için o kadar becerikli olmana gerek yok fakat maket vs. durumları çok fazla oluyor onlarda zorlanabilirsin
evet güzeş bölüm ama Şu an iş yok onlara en iyi para dış hekımlıgınde var
işin çoğu hesap kitap, estetik taraf çok ön planda değil
bu aralar inşaat sektörü kötü, asgari ücretle başlarsın ilerleyen senelerde bir tık artar. okunmaz yani
Ayy bendende dil sınavı istiyolar ingilizce napicam ben nasıl gecicem
Özel ders alabilir ya da kurslara katılabilirsin
Cizimini gelistir resim kursuna git
Pratik yaparak düzeltirsin
Zamanla düzelir