Benim hedefim üniversite hiç uzamasin güzelce bitireyim.
3 ortalamam olsun. Dersi iyi dinleyip her gün düzenli yarım saat 1 saat tekrar yapmayı düşünüyorum. Final vize haftalarına güzelce çalışacaksın yeterli midir?
Makine bölümü 2 yillik okuyacağım
Benim hedefim üniversite hiç uzamasin güzelce bitireyim.
3 ortalamam olsun. Dersi iyi dinleyip her gün düzenli yarım saat 1 saat tekrar yapmayı düşünüyorum. Final vize haftalarına güzelce çalışacaksın yeterli midir?
Makine bölümü 2 yillik okuyacağım
Aile baskısı hep üzerimde var günlük notlarını alıp tekrar etmeyi unutma arkadaşlarına notlarına paylaşma sınav haftasına çalışmayı bırakma yani her gün olmasa da eksik olduğum derslere daha çok önem veriyorum
İki yıllık okuyacağım.
Planım bu her gün düzenli tekrar yapıp sınav haftalarına ağırlık vereceğim bu kadar yani
Cevap
1Cevap
Her gün çalışmıyorum dersleri dikkatli dinliyorum yeterli oluyor
Kaç ortalama yaptin
Vize ve finalde çalışırım o hafta da başka da çalışmadım ama makina biraz sıkıntı. Gideceğin üni mezun veriyorsa fazla kasma ama mezun sayısı az ise sıkı çalış en azından haftalık tekrar yap
Hocam bak onu hiç bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim mezun sayısını
İnternet sitesinde mezunlarımız vardır yoksa eğer danışman hocanıza bi sor mezun sayısı öğren. Önemlidir bu
Hocam az önce vaktim 33 kişi mezun olmuş. 19-20 senelerinde.
Benim tek sorun ettiğim ders matematik hocam ya hiç bişey bilmiyorum
Bilmem ben napıcam onu düşünüyorum
Hahaa bende öyle
Mecbur her gün çalışıyoruz. Bezmialem tıp :(
Val çok iyisin ya
Özellikle komite zamanları ders notlarına kafa ata ata çalışıyoruz. Minibüsçü gibi herkes elinde kronometreyle geziyor 😄😄
Çok havalı ama tıp okumak.
Valla çok üstün başarı olarak görüyorum. Ben kazansam da okuyamazdim ayrı bir yetenek gerekiyor. Daha önce tıp okuyan biriyle konuşmamıstim 🤣🤣
Estağfirullah canım. Herkesin ilgi alanı farklı sonuçta
Evet orası doğru da çok havalı ve çok güzel bişey bu.
Çok saygı duyuyorum seninle konuşmak istiyorum
Olmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?